Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy szeretek bilincsben lenni, akár szex nélkül?

Figyelt kérdés

Mindig is tetszett a bilincselés, és egy időben többször át is tudtam élni egy régi barátom segítségével. Semmi szex és egyéb hasonló dolog nem volt közöttünk, csak a bilincs téma. Akkor ez nekem elég is volt.

Azóta lett egy barátnőm, és jól megvagyunk. Szex terén van egy kis BDSM is az életünkben, ahol dominálni jobban szeretek. Csak néha kerülök én alulra, de ez nekem így tetszik.

Viszont mindemellett továbbra is kívánom, hogy néha meg legyek bilincselve, szex nélkül.

Én azt hittem, hogyha beindul a szexuális életem, akkor csak azzal együtt fogom kívánni, de továbbra is szeretek csak úgy bilincsben lenni.

Párom szerint nincs ebben fura dolog, és szerencsére nincs is probléma nálunk ebből. Viszont engem kicsit zavar, hogy továbbra is úgymond igénylem szex nélkül is, miközben egy szép nő van mellettem.

24/f (én), 21/l

Szerintetek normális, hogy szeretek bilincsben lenni, akár szex nélkül?

2022. okt. 20. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ kit kérdezel normális-e. Ha a szomszéd Margó nénit, vagy a papbácsit akkor nekik kb. minden abnormális ami nem misszionárius póz férj-feleség között lekapcsolt lámpa mellett. Viszont ki faxt érdekel a véleményük, mikor semmi közül hozzá?!

Egészségre nem árt, jogszabály nem tiltja, a párod elfogadja. Innentől kezdve normális, egészségetekre! :)

Ha az a kérdésed elmúlik-e. Nem, nem fog. A mélyen kondicionálódott "belülről jövő" szexuális preferenciák nem múlnak el. Kicsit olyan ez, mint amikor valaki szereti az édességet. Attól hogy jóllakik a sült csirkecombbal még vágyna egy sütire is utána. A te dolgod hogy elfogadod-e önmagad és inkább biztonsággal megéled, vagy szorongsz a saját vágyaid miatt egész életdben.

2022. okt. 20. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a feleségem ilyen. Sokszor tesz fel magára bilincset csak úgy, vagy bilincselteti meg magát velem. Ilyenkor órákat tud eltölteni bilincs(ek)ben.

Persze általában szex a vége, mert a kezéről nem tudja levenni a bilincset még a kulcs birtokában sem, én meg nem veszem le "ingyen".

2022. okt. 23. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!