Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok létezik hogy a szerveze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok létezik hogy a szervezet jelez h " jöhet a gyerek" ?

Figyelt kérdés

Téma nálunk a gyerekvállalás.

Barátnőm azt mondja h pisiléskor ilyen nyákszerű vlmi jön ki, ilyen eddig nem jött és így jelzi a szervezete h itt az idő.

Azt mondta utána olvasott és ez a vlmi segít a pete beágyazásában.

Mikor mondtam h akkor ez minden hónapban van nem? - azt mondta miért kérdőjelezem meg.

Mondtam nem kérdőjelezem meg csak kérdezem..

2022. okt. 19. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

XD

Igen. Ez minden hónapban van. A szervezet így jelzi az ovulációt, vagyis a peteérést, hogy sok nyákot termel. Ebben a jó nyúlós, vizes nyákban tudnak könnyen felúszni a spermiumok.

Ez jelenik meg a hónap közepe felé.

MINDEN hónapban. Ez minden ciklusban jelen van egy egészséges szervezetnél. Persze egyedileg és ciklusonként változó lehet, de általánosságban így működik.

2022. okt. 19. 20:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt mondtam neki h akkor ez minden hónapban van. Erre szt mondtam miért kérdőjelezem meg,eddig neki nem volt ilyen
2022. okt. 19. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Minden hónapban van, de ettől még mindig lutri a teherbeesés. Értsd. akkor is teherbe lehet esni ha incifinci nyák sincs, s akkor sem biztos a fogamzás ha vödörnyi termelődik.

Akár így, akár úgy a legbiztosabb mód már évezredek óta: sűrűn dugni :) Ráadásul egy igen kellemes dolog :)

2022. okt. 19. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Eddig lehet, hogy nem figyelt fel rá, mert mondjuk nem volt ilyen mennyiségű. Vagy csak egyáltalán nem, mert nem érdekelte a gyerek téma. Esetleg előtte gyógyszert szedett? Mert akkor valóban kimaradt, hiszen erre találták ki.
2022. okt. 19. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
mintha a múltkor is kérdeztél volna olyasmit, hogy a barátnőd tele akarja beszélni a fejed hülyeséggel, mert ő már nagyon akar gyereket, továbbra se higgy neki
2022. okt. 19. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Minden hónapban ez van...
2022. okt. 19. 20:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Szedett tabit,de kb 1,5éve már nem szed
2022. okt. 19. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!