Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan porbó videó, ahol nagyon kis mellű és szörtelen, szűzies p**ájú nők vannak atlagos méretű f***al rendelkező pasi van?
ma 20:04
Én is vonzódok hozzád, de én tényleg állat vagyok 🤷♂️😀
12
Vonzódni hozzám, mint EMBERHEZ? Vagyis előbb ismerjen meg, kedveljen meg, és CSAK AZUTÁN kezdjen vonzódni hozzám, mert különben gyermekbántalmazó? :D Első látásra csak és kizárólag pederasztáknak tetszhetek? :DD
Hagyjuk már ezt a marhaságot... Agyrém, hogy egy vékony kismellű nő (ami azért nem egy extrém ritka alkat) azt kell olvassa, hogy aki hozzá vonzódik az pedofil. Értem és támogatom a gyerekek védelmét, értem támogatom a zéró tolerancia elvét és a megelőzést, de a rohadt éltebe, ennyire nem kell behisztizni azon, hogy valakinek van egy ideálja.
#14 nézd. Ez a kérdés szövege: “nagyon kis mellű és szörtelen, szűzies p**ájú nők”
Evolúciós pszichológia alapján (és evolúció alapján is), jellemzően kiknek van nagyon kis, vagy még egyáltalán ki nem fejlett melle? A gyerekeknek. Kik azok, akik természetüknél fogva nem szőrösek? A pubertás előtti gyerekek. A “szűzies p**áról” nem is beszélve. Abszolút rendben van, ha valakinek a kis mellek jönnek be. Az is, ha nem szereti a szőrt. De ezt így kiemelni, és szempontként a legfontosabbnak tartani, igenis beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!