Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is fenekeli otthon a feleségét ?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, hogy minden hétvégén, letolom a nadrágját, bugyiját az ölembe fektetem, és megpaskolom a fenekét, miközben a hiányosságokról kérdezem a háztartásban... :)
Mielőtt páran izgulnának, neki is tetszik a dolog, azt mondja érdekes érzést kelt benne.
36F
2022. okt. 17. 22:28
1/41 anonim válasza:
És milyen feneke van az asszonynak?
2/41 A kérdező kommentje:
Isteni nagy feneke. :)
2022. okt. 17. 22:35
5/41 A kérdező kommentje:
Csak tenyérrel szeretném, és közben megszidnám hogy rossz kislány volt a héten... már nagyon várom hogy vége legyen a hétnek :) hátha találok valami hibát a takarításban :D
Nem nehéz mert az nem az erőssége...
2022. okt. 17. 22:53
6/41 anonim válasza:
Ha nektek ez jó akkor egészségetekre, a lényeg hogy ti örömöt találtok benne :) Mi is "játszunk" BDSM-met, de más módon éljük meg. Nektek így jó, hajrá :)
7/41 anonim válasza:
Feleségem nincs de a barátnőm szereti a fenekelést!
8/41 A kérdező kommentje:
Úgy érzem ezzel finoman uralkodom rajta, és ez jó érzés. :)
2022. okt. 17. 22:59
9/41 anonim válasza:
Az én barátnőm sokszor emlegette hogy szeretné ha elfenekelném egyszer (pedig elég domináns amúgy) , megtettem és legnagyobb meglepetésemre nagyon nem jól bírta.
Mai napig nem értem hogy miért.
10/41 A kérdező kommentje:
Nem az erő a lényeg, más lehet a fájdalom küszöbe.
2022. okt. 17. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!