Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem 14.3 cm hosszú a péniszem, de amikor egy lány megkérdezi akkor azt mondom hogy 15 cm. Szerintetek ez baj? Illetve észreveheti, hogy nincs 15 cm, ha élőben látja majd?
Akármilyen hihetetlen is ezután a kérdés után, de nem vagyok szűz.
:D
Csak mostanában rá paráztam a mértkérdésre, sajnos… Eddig sosem érdekelt.
#2. Van ilyen. Velem is volt már többször is… Voltak olyanok is, akik megtippelték, hogy mekkora.
Általában úgy kérdezik meg, hogy “szép nagy, hány cm?” (amúgy nem nagy), tehát nem rossz indulatból, meg hogy ez alapján utasítsanak vissza… De mivel volt elég sok alkalmim már, volt olyan is, aki a végén azt mondta hogy azért nem volt jó, mert Ő nagy farokhoz szokott.
Nem hiszem, de mi értelme?
Nézd, nekem kb 14 cm.
Sok nővel voltam már, de érdekes módon egyetlen egyszer nem jött elő, még utalás szintjén sem, hogy akkor most nekem mekkora.
A nőket a minőségi szex és az érzelmi oldal sokkal jobban érdekli.
Pl volt 5 éves kapcsolatom. Az első volt nekem, neki a harmadik kapcsolat. Egyszer viccesen rákérdeztem, hogy ennél volt nagyobb? A válasz, asszem igen, de abszolút nem élveztem annyira....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!