Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nekem 14.3 cm hosszú a pénisze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem 14.3 cm hosszú a péniszem, de amikor egy lány megkérdezi akkor azt mondom hogy 15 cm. Szerintetek ez baj? Illetve észreveheti, hogy nincs 15 cm, ha élőben látja majd?

Figyelt kérdés

Akármilyen hihetetlen is ezután a kérdés után, de nem vagyok szűz.

:D

Csak mostanában rá paráztam a mértkérdésre, sajnos… Eddig sosem érdekelt.

2022. okt. 17. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Ekkora különbséget nem venni észre. Nyilván nem állok neki pár milit méricskélni, nem azzal foglalkozom.
2022. okt. 17. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Tényleg van ilyen, hogy egy nő megkérdezi, hogy mekkora a farkad? Velem ilyen még sosem volt. Szerintem ez csak pasiknak fontos, hogy méregethessék egymáshoz.
2022. okt. 17. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

#2. Van ilyen. Velem is volt már többször is… Voltak olyanok is, akik megtippelték, hogy mekkora.

Általában úgy kérdezik meg, hogy “szép nagy, hány cm?” (amúgy nem nagy), tehát nem rossz indulatból, meg hogy ez alapján utasítsanak vissza… De mivel volt elég sok alkalmim már, volt olyan is, aki a végén azt mondta hogy azért nem volt jó, mert Ő nagy farokhoz szokott.

2022. okt. 17. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Nem hiszem, de mi értelme?

Nézd, nekem kb 14 cm.

Sok nővel voltam már, de érdekes módon egyetlen egyszer nem jött elő, még utalás szintjén sem, hogy akkor most nekem mekkora.

A nőket a minőségi szex és az érzelmi oldal sokkal jobban érdekli.

Pl volt 5 éves kapcsolatom. Az első volt nekem, neki a harmadik kapcsolat. Egyszer viccesen rákérdeztem, hogy ennél volt nagyobb? A válasz, asszem igen, de abszolút nem élveztem annyira....

2022. okt. 17. 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Egy mérce szemű mátkát nem tudsz átverni.
2022. okt. 17. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Az enyém max 15 cm de már megcsináltam kétszer is hogy 17 cm legyen és vastag.
2022. okt. 17. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:
17%
Figyu, a 14cm és a 15cm is kicsi, szóval sokat nem számít :D Ha azt akarod ezzel elérni, hogy valami lélektani határt átüss vele, mert úgy gondolod, hogy az a gondolkodás, hogy a 15cm még egy teljesen átlag, és a 14cm meg már így átlag alatti, akkor lehet nem rossz és ennek senki nem fog utánajárni, hogy valóban annyi-e. Viszont 2 centivel már nem fogod tudni becsapni a lányokat.
2022. okt. 19. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
#7. És akkor mikortól számítana nem kicsinek?
2022. okt. 19. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ez nem kicsi, hanem az átlag alja.
2022. okt. 19. 21:40
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
Én még senkitől sem kérdeztem soha nő létemre kinek mekkora. De lehet én vagyok már maradi! Aki beléd szeret majd nem fogja nézni ne aggódj!
2022. okt. 19. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!