Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányokat könnyebb elcsábítani? 18 - 22 éveseket? 30 F
Figyelt kérdés
Most hagyjuk a korkülönbséget és csak a kérdésre koncentráljunk. A friss húst szeretem. Nem iszok, nem dohányzok, ez az egy stiklim van.2022. okt. 17. 12:49
21/24 anonim válasza:
- meg fogják kérdezni, hogy mennyit keresek?
- szerintem le lehet venni mindenkiről, hogy mennyit keres
- de én a boltba kínai mackóban megyek
- a kínai mackósok a kutyának nem kellenek
- de én nem a boltban ismerkedem
Ezt így végigolvasva azt gondolom, hogy neked a legkisebb gondod a csaj kora lesz kérdező... Mérnök vagyok én is, mérnökökkel dolgozom, így ismerem ezt a típust. Minden válaszod teljesen helytálló, de kb 0%-ot fogtál fel az egészből. Tudod, a csajok a hülyéket sem szeretik
22/24 A kérdező kommentje:
A mackós viseletet a 17-es válaszra írtam. Hogy külső alapján nem tudod megítélni, h ki mennyit keres. Aztán milyen mérnök vagy 21-es és hol végeztél? Levadászom az IP címed.
2022. okt. 18. 17:13
23/24 anonim válasza:
"Levadászod az IP-címem"? Ahham! Azt legalább már tudjuk, hogy te nem IT mérnök vagy :D (bár ilyen hülyeséget talán még egy villamosmérnök sem ír) Gépész vagy mi?
24/24 A kérdező kommentje:
6-os válaszom. De nem írtad meg te hol végeztél.
2022. okt. 18. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!