Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a lányról aki igy vélekedik a gumiról?
Figyelt kérdés
A gumi alap. Ha valakinek nem, az csinálja mással.
A pasik nyafogós kisfiúk a szexxel kapcsolatban is.
Mert az "nem kényelmes".. Lusták és önzőek.
2022. okt. 17. 10:25
2/38 anonim válasza:
Szerencsére ostoba csajokkal nem dugok.
4/38 anonim válasza:
Nő vagyok és én sem szeretem a gumit. Érezni akarom a párom.
Sosem "kényszerítettem" rá egy férfit sem
5/38 anonim válasza:
Szerencsére ostoba pasikkal ezek szerint ő sem...
6/38 anonim válasza:
Alkalminál oké, de kapcsolatban biztos nem
8/38 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy nem érzi át a partnerei helyzetet, de érthető hogy miért nincs állandó párja még.
9/38 anonim válasza:
Nyűgös picsa, az ilyennél ez csak a problémák hatalmas kupacának egyetlen apró szelete.
Kerüld el mint a tüzet. És nem a gumi miatt, hanem az alap hozzáállása is gáz, a gumitéma ennek csak egy "eszköze".
10/38 anonim válasza:
Az ostoba felfogása a gond, akinek nem jött volna le. Tipikus buta tinip1cs4 olvasva ezeket a mondatokat. Játssza a nagylányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!