Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ez? Merevedési zavar, vagy normális?
nagyrészt amiatt, mert rástresszelsz.
másodrészt mert a szex mint beütemezett esti program, az nem a legizgalmasabb helyzet. persze nagyon jó, ha napközben mindketten melóztok meg ott rohangásznak a gyerek, de ha fiatalok vagytok és napközben már milliószor megkívántad spontán helyzetekben, akkor nem annyira izgi. szexeljetek napközben.
de a fő ok továbbra is a rákészülés miatti stressz.
"másodrészt mert a szex mint beütemezett esti program, az nem a legizgalmasabb helyzet. "
Egyből fején találtad a szöget, erre nem is gondoltam. Pedig teljesen nyilvánvaló. Ő mindig csak zuhanyzás után akarja, ezért nem szoktuk napközben spontán.
"a szex mint beütemezett esti program, az nem a legizgalmasabb helyzet"
Jobb mint a híradót nézni az m1-en.
#3 Egy kötelező, monotonon érkező programként...lehet még a híradó is jobb.
Én sem értem, miért nem tud napközben gyorsan lezuhizni ha ő ahhoz köti a szexet? Legfeljebb zuhanyozzatok együtt. Jó kis hangulatkeltő programnak is :)
Mondjuk azért mert napközben nem érnek rá szexelni egymással?
Akkor téged is a különböző helyzetek spontaneitás jobban felizgat, mint szimplán megszokott módon csinálni.
A nők gyakran felvesznek ilyen szexölő szokásokat mint hogy csak ágyban, csak meztelenül, csak sötétben, csak zuhanyozva előtte stb.
Így megölheti azt a hirtelen jött őrületes nemi vágyat ami még hozzáad a szexhez és tényleg emlékezetes lesz tőle.
Plusz poén hogy amikor meg 20 év múlva lesz a feleségnek egy szeretője akkor minden eddigi hülyeségét felrúgva megenged neki mindent bárhol bármikor bárhogy.. anal public 2in1 stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!