Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ki képes a spriccelve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ki képes a spriccelve élvezésre közületek? Mennyi jön olyankor?? Hogy lehet ezt elérni nálatok?

Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:
34%

Az pisilés nagyrészt.

Tudom, jön majd az a mirigy, stb. Semmilyen mirigy nem képes tárolni 1 dl, akár több " váladékot"...

Nekem volt olyan nőm, aki rendszeresen spriccelt. Néha 2-3 dl is jött... színtelen, szinte szagtalan és leginkább pisi.

A szex során ugyanis a vese turbó fokozatra kapcsol, és egy intenzív orgazmus miatt a kismedencei izmok hirtelen osdzehúzódnak, és már jön is, ha akarja, ha nem.

2022. okt. 15. 09:36
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Én nem spriccelek, hanem folyok. Érzem, hogy a húgycsőből jön, érdekes, mégis kellemes érzés, de nem orgazmushoz kapcsolódik. Megfelelő ujjazási technikával elérhető.
2022. okt. 15. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nekem tobbszor is volt mar ilyenben reszem, bar nem az orgazmushoz kapcsolodott. Fura erzes, valoban mintha pisilned kene, es ha elengedem magam akkor jon. Nalam a G-pont izgatasa valtja ezt ki. Elso alkalommal azt hittem tenyleg bepisiltem, de aztan kesobb rajottem hogy ez mas. Annyi, hogy mindig kell lennie egy torolkozonek a kozelben, mert anelkul azert elegge elazik a takaro
2022. okt. 15. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Nehogy már "nemlétezőnek" tituláld azt amit tudósok támasztottak alá! A Bartholin mirigyet!

Ha van legalább egy tudományos fokozatod az orvoslás területén, akkor gyere vissza!

"ugyanis a vese turbó fokozatra kapcsol"

Fogalmad nincs az anatómiáról! Ne írj "saját" elmélet alapján megtévesztő brmsgokat!

2022. okt. 15. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

4# akkor azt válaszold meg ( amúgy jogász doktor vagyok 🤣), hogy egy mirigy hogyan képes 2-2-3 dl folyadékot üríteni, azaz egy pillanat alatt termelődnie kellene ( lehetetlen), vagy tárolnia kellene addig ( de annyit hol)..

Kíváncsian várom az anatómiai magyarázatod!!

2022. okt. 15. 10:08
 6/8 anonim ***** válasza:
68%

Srácok, ez a kérdés már eldőlt. A Bartholin-mirigyek és a Skane-mirigyek messze nem termelnek elég váladékot ahhoz, hogy magyarázzák a squirtölést.

[link]

A japán csávó festékanyagot juttatott a squirtelő nők hólyagjába, majd elélveztette őket, és az egészet felvette videóra. A cucc, ami kijött, a festék színét mutatta.

2022. okt. 15. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
21%

Bár lehetne dolgom ilyen,akár teltebb lánnyal,aki erre képes,s minden alkalommal összejön ilyen a lánynak,nőnek...

Olyan rég vágyom erre pasiként!!!

2022. okt. 15. 10:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#4, a Bartholin-mirigyek a hüvelybemenethez közel levő pontokon ürülnek, míg a Skéné-mirigyek a húgycsőbe. Mindkét mirigy váladéka sűrű, és rendkívül csekély mennyiségű, a squirt jelenségét semmiképpen sem magyarázhatják.

A vese belsejében a vizelet mennyiségét többszörösen meghaladó híg vizelet képződik, majd a víztartalmat a vese visszaszívja, és a hólyagba már a besűrült vizelet kerül. A spriccelést az érintett nők gyakran úgy írják le, hogy az színtelen és szagtalan, számomra nem elképzelhetetlen, hogy a visszaszívás fázisát valamiképpen elkerülő híg vizelet.

2022. okt. 16. 04:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!