Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első szexnél honnan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szexnél honnan lehet érezni, hogy mennyire lehet mélyre hatolni?

Figyelt kérdés

Még nem voltam nővel, de most úgy néz ki alakul valami és valószínű előbb-utóbb sor kerül rá. Olvastam már ezzel kapcsolatban dolgokat, úgy nagyjából tisztában is vagyok a férfi és a női test működésével meg hogy a lényeg úgyis az, hogy nem kell stresszelni miatta, hanem nyugodtan kell jelen lenni a helyzetben és folyamatosan figyelni a lány jelzéseire.

Arra gondoltam az elején csak fokozatosan haladnék a behatolással is, de miből lehet érezni, hogy meddig lehet vagyis meddig kellemes a lánynak? Mert állítólag az elég kellemetlen, ha a méhszájat is elérik? Ha elsőre elrontom se baj, csak fájdalmat nem szeretnék okozni, aztán utána úgyis javul majd a csípőmozgás is.

2022. okt. 14. 11:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

8-as válaszoló vagyok.

Kedves 10-es, nem biztos, hogy érez szűzhártyát, még akkor sem, ha a nő alapból szűz. Miért? Mert vannak nők, akiknek pl születés óta nincs. Olyan is van egyébként, hogy van rajta valamilyen lyuk/lyukak.

Kérdező, vagy bárki, ha a nő szűz, akkor különösen oda kell figyelni arra, hogy legyen elég ideje felkészülni, vegye körül bizalmi légkör és olyan időszakban történjen, amikor ténylegesen izgalmat érez. Véletlenül sem szabad erőltetni. Akkor lesz számodra is izgató egy ha a nő nem egy darab görcsös fa.

2022. nov. 24. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!