Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az idősebbek szintén az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebbek szintén az idősebbekhez vonzódnak?

Figyelt kérdés
19 vagyok és nem tudom elképzelni hogy egyszer majd nem a 18-22 éves korosztály fog érdekelni. Már némely 25 éves is olyan idősnek néz ki. Ez korral változik? Ha 30 éves leszek ugyanúgy a 30 as korosztály fog tetszeni és így tovább? Ti hogy voltatok ezzel?

2022. okt. 14. 02:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Én 30/N vagyok de nekem nagyon tetszik a 20-25 éves férfikorosztály. Olyan kis helyesek, tényleg néha pedónak érzem magam :D

Nem tehetek róla, valószínűleg ilyen high school crush.

2022. okt. 14. 08:58
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Igen és nem.

Nálam ez úgy van, hogy ahogy telik az idő, egyre idősebb korosztályokat vagyok képes vonzónak találni, ugyanakkor egyre kisebb az arány. Szóval kamaszként szexuálisan vonzónak találtam a velem egyidős lányok mondjuk 40 százalékát, az érettebb nők közül meg senkit. Aztán elkezdtek bejönni a 30 körüli nők is, köztük kb. 20-30 százalék jött be. Aztán egyre inkább a 40 feletti nőkben is látom a vonzót, de köztük már csak mondjuk 10-15 százalék, akit szexuálisan is vonzónak találok.

A termékeny korszakukban járó fiatal nők viszont nagyjából mindig vonzóak maradnak (testileg mindenképp), egyszerűen ilyen a biológiánk.

2022. okt. 14. 10:51
 13/21 anonim ***** válasza:
54%

igen, szerintem általánosságban igen, főleg azért, mert ahogy idősödsz, egyre kevésbé nézed a külsőt, inkább a belsőt. Én 36 vagyok és leszámítva 1-2 kivételt, nem tudok igazán gerjedni fiatal, 30 alatti lányokra. Azok is akikkel el tudnék képzelni valamit, azután jött, miután jobban megismertem őket és a személyiségük megfogott. Van, hogy szuperül néznek ki, de valahogy néha túl gyerekesek és emiatt már nem látok bennük szexuális izgalmat. Nehéz rendesen megfogalmaznom. Egy 18 évessel meg végkép nem tudom mit akarnék kezdeni, még akkor sem, ha tökéletes teste lenne. Jelenleg a korombeliek izgatnak fel a legjobban, és itt nézem, hogy kinek milyen szép teste van és egyáltalán nem zavar mondjuk a szülés utáni megnyúlás.

Elnézve néhány 20 éves fiút is és lányt is, egyszerűen gyereknek látom őket.

2022. okt. 14. 13:40
 14/21 anonim ***** válasza:
49%
Hát igen szar dolog az öregedés
2022. okt. 14. 16:30
 15/21 anonim ***** válasza:
36%

Öreg az aki annak is érzi magát!

Én fiatalos vagyok, kinézetileg, és szót értek a tízen- húszon évesekkel is!

2022. okt. 14. 17:44
 16/21 anonim ***** válasza:

"Öreg az aki annak is érzi magát!"

Kamu.

2022. okt. 14. 19:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Majd 70 évesen is a huszon évesekkel fogsz barizni? Azt megnézem
2022. okt. 15. 06:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy mikor én negyven lettem, már lejtőre kerültem.

Ha megnézitek a tévé reklámokat, ott is a bűvös negyven felett mondat hangzik el, hogy akkor ilyen és olyan gyógyikat kell szedni, akkor már a szervezet leáldozóban van, figyeljünk oda erre-arra, stb.

Szóval én már új cipőt nem veszek, és vastag könyvbe sem kezdek már bele…

F.

2022. okt. 15. 11:34
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 a tartós tejet kihagytad😁
2022. okt. 15. 11:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen, bocsánat.
2022. okt. 15. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!