Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda vagyok ha Tinderen még csak vissza sem írnak a lányok?
Figyelt kérdés
Aki jóképű annak sok csaj vissza ír?2022. okt. 13. 13:47
1/8 anonim válasza:
Én nem vagyok jóképû, de a lányok fele visszaír.
2/8 anonim válasza:
Nekem sem nagyon írnak vissza. Ne aggódj nem vagy egyedül. A Tinder kissé hamis ott mindenki a külsőleg kinéző legjobb partit keresi...
35F
3/8 anonim válasza:
Ha már van lehetőséged írni neki, mert párba álltatok (match-eltetek) a tinderen, akkor olyan ronda nem lehetsz. Nekem a fő probléma az volt már eleve, hogy 80-100 jobbra húzásból örültem ha kb. 5 visszalájkolt....
4/8 anonim válasza:
Ha kevesen írnak vissza annak többnyire két oka lehet. A saját képességekhez képest sokkal jobb csajokat húzogatsz csak jobbra, a másik hogy a kép mellett nem mindegy az a pár mondat sem amit leírsz magadról.
5/8 anonim válasza:
Én odaírtam, hogy jó nagy a férfiasságom, és szinte mind visszaír.
6/8 anonim válasza:
En ronda vagyok nekem egy match-em se volt Tinderen es valo eletben se tetszem noknek. Viszon nem vagyok rossz arc, van humorom, intelligens is vagyok igy mindig "nepszeru" haverjaim voltak emiatt lattam milyen is az, amikor jol nezel ki es imadnak teged a nok. Szorakozohelyrol hetvegente gyakran visznek/vittek haza nagyon szep noket. Tinderrol is rengeteg szel not dugtak.
A pontok osszekoteset meghagyom neked.
7/8 anonim válasza:
#6 az egyik cimborám nem egy férfiszépség, alacsony, vékony, arca sem túl helyes, sőt még csak nem is milliomos. Viszont olyan dumája van hogy 2 perc alatt összecsokizod magad a röhögéstől és pillanatok alatt kidumál minden nőt a bugyijából. Kösd össze a pontokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!