Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idős embereknek ugyanolyan kemény a péniszük orálszexnél, mint a fiataloknak?
Figyelt kérdés
Azoktól a lányoktól kérdezem, akik csinálták már 20-on éves srácnak és 60 év fölötti férfinek is.2022. okt. 13. 11:09
1/10 anonim válasza:
50 fölötti volt csak, neki bizony kemény volt.
2/10 anonim válasza:
Kamu!
Kizárt hogy ugyanolyan kemény mint 30 évesen!
3/10 anonim válasza:
60-asnak éreztem, hogy a makkját kicsit be tudom nyomni a nyelvemmel. Kőkeménynél ilyet nem lehet.
5/10 anonim válasza:
Buta kérdés, ez nem kortól, hanem egyéni állapottól függ.
Vannak olyan idősebb pasik, akiknek kőkeményen áll még mindig, és vannak olyan fiatal pasik is, akiknek meg alig áll fel.
És fordítva.
Szóval ilyen kérdésben (is) ostobaság az általánosítás. Főleg manapság, amikor a 30-asok között 40% körüli a merevedészavar...
6/10 anonim válasza:
nekem rendszeresen van szerencsém idősebb "bácsikákhoz" némelyiknek olyan kemény mint a kalapács
24l
7/10 anonim válasza:
#6-os: hogyan teszel szert rendszeresen ilyen korosztályú szexpartnerekre?
8/10 anonim válasza:
Egyén- és egészségügyi állapot függő. Van akinek 30 évesen is csak max. félkemény, másnak meg 60 körül is úgy áll mint a cövek.
9/10 anonim válasza:
#3-as lehet, hogy túl erősen nyomtad a nyelveddel.
#6-os kipróbálnál egy 40-es pasit?
10/10 anonim válasza:
Én 65 éves vagyok,de a peniszem meg mindig kemeny,mint az acél.Raadasul a 18 centivel büszke ferfi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!