Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miket szokott mondani a párotok miközben leszopjátok?
Figyelt kérdés
Vagy akár szex közben. Van, amit szerettek vagy szeretnétek hallani és nagyon felizgatna?2022. okt. 13. 06:55
1/18 anonim válasza:
Férfi vagyok és utána szoktam viccelni vele.
Azt mondom hogy ha ezért fizetni kellett volna azt tudod hogy egy forintot sem kapnál? De már érti a beszolasaimat, ezért is tudja hogy minden pénzt megér a szopása.
2/18 anonim válasza:
Én azt imádom,ha a testemet dicsérik szex közben,jól esik.Azt is ha a puncimat amikor bennem van.
3/18 anonim válasza:
Pl: nagyon jó, jól csinálod, meg ehhez hasonlókat. Néha, ha vadulok, akkor jelzi, hogy finomabban picit.
Nem egy beszédes szex közben.
4/18 anonim válasza:
:O
Én soha egy szót se szólok.
De még csak nem is nyögök.
37/F
5/18 anonim válasza:
#1 az én pasim is ilyen🤣 ha valami nem sikerül, rávágja, hogy ez csak azért van, mert nő vagyok🤣🤣
7/18 anonim válasza:
Már nem emlékszem, olyan régen volt, nem nagyon beszélt közben.
8/18 anonim válasza:
Kimondom, amit érzek, de csak amikor igazán jó, amikor eltalálja, ahogyan a legjobban szeretem. Sosem mondok olyat, hogy ne így, vagy ne ott. Ez isteni, érzem a nyelvedet, ilyeneket mondok, meg morgok, nyögök, és a végén: mindjárt elélvezek.
10/18 anonim válasza:
Szeretem amikor tudom mit forgatsz a fejedben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!