Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányoknál amikor kanos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányoknál amikor kanos a fiúd, akkor mindig kivered neki, vagy csak heti pár alkalommal van direkt olyan tali, amikor van valami megbeszélve fixen?

Figyelt kérdés
Kinél mi a szokás, hogy működik jól mindkettőtöknek elfogadhatóan?

2022. okt. 12. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Igaz pasi vagyok de volt olyan párom aki szűz volt le fekvés nem volt de hetente két háromszor kiverte nekem emgedte hog kinyaljam vagy csiklóját izgasam volt hogy szopot de csak testre élvezhettem nekem ez is ellég volt majd eljött az idő és oda adta a szüeségét
2022. okt. 12. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Szüzességét #1 vagyok csak javitás
2022. okt. 12. 19:34
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Nekem a szűz partnereim életkorától függött a dolog. Az első szűz csajom 13 volt, amikor összejöttünk, és fél évig csak fagyizni voltunk meg csókolóztunk, utána volt csak, hogy a farkamhoz nyúlt. Már 14 volt, mire leszopott, de mivel gyerekek voltunk még, akik együtt jártak iskolába, ezért nem tudtuk hol kivitelezni a dolgot. A szülei félóránként benyitottak a szobába, ha kettesben akartunk lenni, illetve nyitva kellett hagyni az ajtót, és nem alhattam ott.

Aztán volt egy szűz barátnőm később, a gimi végén, na ővele... hú, szerintem vele röviddel azután, hogy összejöttünk, elkezdődött az orálozás, de kézzel szerintem sosem elégített ki.

Volt még egy szűz csajom az egyetem elején, na őt nem is tudtam megdugni, csak az egyik randin, amikor nálam aludt, akkor leszopott. De vele is az volt a gond, hogy nem tudtunk egy privát teret szerezni magunknak, lévén egy koliban laktam, ő meg a valláskárosult anyjával.

Az utolsó szüzecském egy ázsiai pina volt, őt egy hotelben az első este leszopattam, majd másnap megdugtam, tehát kézimunkára vele sem volt idő.

2022. okt. 12. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Első szűz barátnőm, exeimmel kb második talin lefeküdtünk, szóval elég fura hogy már több mint 1 hónapja együtt vagyunk és még nem volt.

Folyton kanos vagyok mert irtó szép és szexi lány, szóval nem veri ki vagy szop le folyamatosan, de azért ha lakásban vagyunk akkor 1-2szer el szokott intézni

22F 19L

2022. okt. 12. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Amelyik csaj nem akarja elveszteni a szüzességét az szopással és kézi munkával elégíti ki a fiúját, nagyon ritka esetben esetleg anállal.
2022. okt. 13. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
#3 Nyugtass meg minket, hogy az utolsó mondatban nem egy gyerekprostituáltról írsz.
2022. okt. 15. 12:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 megnyugtatlak. 23 volt, én 31. Ő szerelmes volt, vagyis az, amit ők annak hívnak. Akció közben kedvesen bántam vele és rám volt izgulva.
2022. okt. 15. 23:42
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy hogy a g3cibe lenne gyerekPROSTI, ha egyszer írtam, hogy szűz volt. Na mindegy.
2022. okt. 15. 23:49
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Szóval egy ázsiai szűz lány, akit szexuálisan kihasználtál.
2022. okt. 15. 23:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy használtam volna ki :D arról nem tehetek, hogy belém szeretett. Ő akart dugni is, én semmit nem kényszerítettem rá.
2022. okt. 16. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!