Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a pasik akik (mindenben)e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik akik (mindenben)első kapcsolatból házasodtak azok nem bánták meg?

Figyelt kérdés
Már mint hogy nem voltak mással?

2022. okt. 12. 04:02
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Valahogy nem tudom elképzelni hogy van ilyen
2022. okt. 12. 07:21
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem.
2022. okt. 12. 07:34
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Én nő vagyok de ez vonatkozik rám is, és én megbántam picit. 30 vagyok és eddig 1 f.sszal voltam, kicsit FOMO érzésem van, hogy kimaradtam abból hogy megtapasztaljam más pasival milyen.

És ennek semmi köze a szerelemhez, mert szeretem a barátom, csak kiváncsi lennék milyen mással az ágyban. De ez nem fog megtörténni.

2022. okt. 12. 08:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Tiszta sor!
2022. okt. 12. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Én lelkileg voltam szűz. Nem bántam meg, sőt, azt hiszem, hogy ennyire egyszer tud igazán szeretni az ember. Az is tény, hogy együtt "nőttünk fel", tehát együtt lettünk fiatal felnőttekből felnőttek. Együtt is tervezünk megöregedni és meghalni. Az más kérdés, hogy a szenvedély meg a szex már nem olyan, mint régen, és másokkal is lefekszünk. Ahogy a szex egyre kevésbé érdekel, simán el tudom képzelni, hogy 10-15 év múlva már full aszexuális leszek, vagy csak időnként kiverem magamnak.
2022. okt. 12. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én megbántam, mert ahogy a 3-as, úgy az én feleségem is 30 felett azon agyalt, hogy valamiből kimaradt és ki kellene próbálni más f@szt is. Elváltunk.
2022. okt. 12. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Erre is, arra is van egyaránt példa. Amikor egy kapcsolatban felmerül hogy miért nem mással van - függetlenül attól hogy első vagy sokadik kapcsolata - ott igazából az érzelmi kötődésben van már deficit ami az álmoskönyvek szerint szakításhoz vezet (vagy boldogtalansághoz).
2022. okt. 12. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:
De.
2022. okt. 13. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!