Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti tolakodásnak vennétek ha utcán, boltban vagy egyéb nyilvános helyen szólítanának meg, esetleg bókolnának nektek ?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy olyan férfi aki külsőre bejön nektek. Érdemes ilyennel próbálkozni még manapság ? 😅2022. okt. 11. 19:02
1/11 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, akkor szinte bármit lehet.
3/11 anonim válasza:
Átlagos pasiként kb. csak ezzel érdemes.
4/11 anonim válasza:
A leszólítást, bókolást nem szeretem, de ha valaki egy normális beszélgetést kezdeményez, az nincs ellenemre. Sajnos erre csak nagyon kevesen képesek.
5/11 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van ezzel, nekem jólesne.
Már ha tényleg jó pasi.
6/11 anonim válasza:
Nem. Párszor volt már hasonló, mindig jól esett. Szeretek így ismerkedni emberekkel, pláne ha egy ilyen tök random szituáció szüli a dolgot.
7/11 anonim válasza:
Jajj, hagyjuk már. A legtöbb mai nőnek a férfiak már nem tudnak kihívóan, pikírten bókolni, mert beállnak egy kölcsönmerci mellé egy tinderfotó erejéig, azt' jóvan. Meg napszemcsiben feszítik azt is, ami nincs.
Én egyszerűen azt mondom a nőknek, amit gondolok, és dacára a külsőmnek és az itt elhangzottaknak egész jó a sikerrátám.
8/11 anonim válasza:
Az attól függ mit mondasz és hogyan. Fényévnyi különbség van a tolakodó zaklatás és a finom diszkrét bók, dicséret között. Előbbitől minden nő menekül, utóbbi majd' mindenkinek jól tud esni.
A leszólítás megint más kérdés, ha normális, könnyed kommunikációra törekszel jól is elsülhet akár, ha nyomulsz akkor meg kioffolnak.
10/11 anonim válasza:
Ha bejön akkor nagyon jól esne. Ha nem jön be, de kulturáltan, udvariasan bókol vagy megdicséri valamim (1x volt ilyen), az is fel tud dobni, csak ne nyomuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!