Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van tornadresszel vagy egyrészes fürdőruhával kapcsolatos sztoritok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 22:48
11/11 anonim válasza:
Sok dresszem volt régen mert tornáztam és kellett. Egyszer anyám turkálóba talált egy szoknyás dresszt ami szinte új volt, címke is benne volt és pont a méretem volt. Megvette mert olcsó volt és hazahozta nekem hogy milyen jó lesz az. Szertornán nem volt megengedve ez a fajta dressz az inkább táncra lett tervezve. Felpróbáltam és annyira tetszett hogy befogtam simán nyári ruhának. A szoknya része nem volt annyira mini combközépig ért nekem és úgy voltam vele hogy abba még az utcára is simán kimehetek nyáron. Meg is tettem, egyik nap volt dolgom a szomszéd városba és már reggel meleg volt így csak a dresszt vettem fel de bugyi melltartó minden nélkül és simán elmentem így itthonról, felülem a buszra át a másik városba és órákig az volt rajtam mint egy sima egyrészes ruha. Az alakommal nem volt gond jól is állt rajtam, páran megnéztek benne picit jobban, de ennyi, sokan nem mondták meg hogy az tornadressz vagy balettdressz. Aztán gyakrabban felvettem csak úgy, de inkább itthon hordtam. Akkor volt egy időszakom hogy csak tornadresszbe voltam otthon amikor meleg volt, és sokszor még a közeli boltba vagy a barátnőmhöz is úgy mentem át simán dresszbe, csak akkor azért felvettem egy kis gatyát. Nekem lány létemre tetszettek a tornadresszek meg én alapból mai napig szeretem az egyrészes ruhákat, bodykat főleg a testhezálló ruhákat. Igaz hogy picit híztam, mióta nem tornázok de nem vészesen, csak 10 kilóval lettem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!