Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nő molesztál vagy erőszakol férfit, az is elítélendő, mint fordított esetben? Vagy a nő megteheti?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 21:37
2/18 anonim válasza:
Elítélendő ugyan úgy. Csak a legtöbb férfi nem mer a hatósághoz fordulni még annyira se mint a nők, és így ez sok esetben ki se tudódik.
3/18 anonim válasza:
És hogy tudná ezt egy nő megtenni?
4/18 anonim válasza:
Ugyanúgy elítélendő ez nyilvánvaló.
3: Pl. bőven kimeríti a molesztálás fogalmát amikor amikor valamelyik nő kéretlenül a seggedet/farkadat markolássza. Előbbit én tapasztaltam többször, utóbbit meg egy kollégám a munkahelyen!!
5/18 anonim válasza:
Elítélendő és el is ítélik. Az más kérdés, hogy ilyen egy ha történik a százezer szexuális visszaélés esetekből.
6/18 anonim válasza:
Pl egy főnök-beosztott kapcsolatban is tehet olyan utalást a női főnök ami kimeríti a molesztálás fogalmát.
7/18 A kérdező kommentje:
Én azt tapasztaltam, hogy az emberek inkább nevetnek az ilyenen.
És a gyerekmesékbe is belefér
2022. okt. 9. 23:02
8/18 anonim válasza:
Elítélendő, de a gyakorlatban a rendőrök is csak röhögnek rajta.
9/18 anonim válasza:
Hát azért én a gyerekeknek tuti nem hagynám hogy ilyen vackot nézzen. Ez több sebből vérzik nem csak emiatt a jelenet miatt
10/18 anonim válasza:
Főnök-beosztott kapcsolat vagy bármiféle hierarchikus kapcsolat esetén megtörténhet. Azért iskolában is női tanárok néha túlzásba vitték. Csak nem simítom végig a tanítványom hasát amikor beszélgetés közben amikor előttem áll, vagy a combját amikor ül. Meg némelyik tényleg jön, a válladra teszi a kezét, belehajol a fejedbe az egész olyan furcsa bizalmaskodó volt néha. Ha egy férfi tanár csinálná egy 17-18 éves diáklánnyal akkor mintha előbb ugranának rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!