Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bimbópiercinges nők! Milyen lelki/szexuális okból vállaljátok be ezt a fájdalmas műveletet?
Figyelt kérdés
Mivel férfiként izgató számomra a mellbimbópiercing, így szeretnék többet megtudni a hátteréről, hogy a másik oldalt és magamat is megértsem.2022. okt. 8. 01:26
1/3 anonim válasza:
Azért annyira nem fájdalmas művelet. :D Max egy perc amíg megcsinálják, azt meg bármennyire fáj, ki lehet bírni. Én azért csináltattam őket, mert így sokkal jobban tetszenek a melleim és nagy önbizalmlöketet ad. Az meg már csak plusz, hogy általában a pasiknak is tetszik/izgatónak találják, és szerintem érzékenyebbek is lettek tőle a bimbóim, szóval élvezetesebb a szex tőle.
2/3 anonim válasza:
Adom, amit az 1-es írt. Nekem is van, mindkettőben dupla (1 vízszintesen és 1 függőlegesen). Fájt, de nem volt olyan vészes, viszont azóta érzékenyebbek a bimbóim, és nekem egyébként is mindig is nagyon tetszett. Szerencsére a pasik többségének is bejön.
3/3 anonim válasza:
A férjem kérte, hogy szeretné ha csináltatnék, mert neki nagyon tetszik, így rá szántam magam, bár eléggé féltem tőle, pontosabban inkább a fájdalomtól. Utólag viszont azt mondom, életem egyik legjobb döntése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!