Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró, ha folyamatosan szexelnék vele?
Figyelt kérdés
Új pasim van, hónapokig vártunk egymásra, mert kapcsolatban voltunk. Végre együtt vagyunk és fantasztikus minden, a szex különösen folyamatosan csinálnám vele. De nem tudok másra sem gondolni, a munkámra sem tudok figyelni. És őt is folyamatosan zaklatom, még nem szólt érte, de félek hogy túl sok ez neki. Vélemény?2022. okt. 7. 13:42
1/8 anonim válasza:
Neked úgy tűnt hogy sok lenne neki? Nem menne bele a játékba, nem akar kielégíteni, nem áll neki vagy mi?
Pont hogy nagyon is imponáló a pasiknak ha a nőjük állandóan rájuk van gerjedve. Szóval csak így tovább! :)
2/8 anonim válasza:
Maszturbálj néha.
Mindenkinek kell időnként egy kis privát én-idő.
3/8 anonim válasza:
Én imádnám, bár nekem tényleg nem a hasamon keresztül vezet az út a szívemhez, hanem a farkamon keresztül
4/8 anonim válasza:
Ti nők szexfüggők vagytok. Nincs ebben semmi meglepetés.
5/8 anonim válasza:
Nem az, sőt... Nagyon pozitív ha ilyen jól működik a viszony közöttetek, igazán szerencsés a pasid. Mit meg nem adnék ha lenne egy barátnőm aki olyan mint te!
22/F
6/8 anonim válasza:
Lobog a láng
Izzik a parázs ha ah izzó parazsat nem eteted kialszik
7/8 anonim válasza:
Mond meg Neki, hogy őszintén szereted, nehogy félreértse, de akkora szexuális vágy van benned... !
8/8 anonim válasza:
Nem úgy volt hogy mindig a férfiak akarnak szexelni, csak a farkukkal gondolkodnak, stb? A nuni mégis sokkal többet akar mint a férfiak farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!