Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan rendeljek vibrátort, és milyet?
Ajánlanátok vibrátort az alábbi kritériumok alapján?
Olyan vibrátort szeretnék, aminek szilárdabb anyaga van (tehát nem jelly), mozgófejes, és az átmérője kb. 3,5-4cm között van.
Szerintetek érdemes aliexpressről rendelni? A kedvenc dildom onnan van, de a vibrátor azért más kategória.
Ezt sosem értettem... Tudod mit szeretnél, felmész egy webshopra és szétnézel...
Komolyan azt várod, hogy mások keresgéljenek és te csak azt a kettőt-hármat nézed meg..??
Amúgy mi a különbség a dildó és a vibrátor között, mégis mitől másabb vibrátort rendelni? Nem elemmel küldik, nem fog elindulni a futár kezében...
Attól, hogy látok egy képet, még nem tudom, jó-e az adott termék... itt jön képbe mások tapasztalata.
A vibrátor egy elektronikai eszköz, ezért működnie kell, egy dildóval ellentétben, ami csak egy pénisz formájú tömör anyag.
Igen, és attól, hogy x embernek jó volt, attól biztosabb, hogy neked is jó lesz? :D
Nagy ész vagy, de csak a rendelési mechanizmusról volt szó és nem magáról a termékjellemzőkről. A webshopok is kínából rendelik, a cucc ugyanaz, mi a különbség akkor, hogy dildót, vibrátort vagy szexhintát rendelsz te is közvetlenül onnan??
Superlove.hu a legjobb és a legolcsóbb szerintem.
Mi innen rendelünk mindig.
Miért nem nézel szexboltban? Ott is van rengeteg féle és még segít is az eladó választani. :)
N
Satisfyer pro 2 +
Nem vibri, leghullamos kütyü, de elhiheted nekem, h elképesztő!
31N
Én anno 0 elképzeléssel elcsattogtam egy nagyobb szexboltba.
Az eladó nagyon segítőkész volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!