Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az a nő,akit 2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az a nő,akit 2 éve nem rakott meg a férje, az miért nem masztizik, talán frigid?

Figyelt kérdés

2022. okt. 5. 11:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok oka lehet, ha nincs impulzus akkor vágy sincs, de az is lehet javában mókázik az eldugott vibrivel, vagy az ujjaival, vagy éppen a szeretője rakja meg minden nap amikor azt mondja neked pupák hogy túlórázni van 😂
2022. okt. 5. 16:38
 12/21 anonim ***** válasza:
Akit nem dugnak és nem is játszik magával időnként, az frigid. A pengeszájú nő, aki megveti az orgazmust, pedig szüksége lenne rá, ahogy egy humorista mondta.
2022. okt. 6. 06:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm is ilyen, 50 fölött van, túl a klimaxon. Nem kell neki férfi,mert csak a nyűg van velük. Pedig patent a teste, rendszeresen kap ajánlatokat, mert egyedül van. Magának se csinálja, mert nem élvezi.
2022. okt. 6. 06:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod hogy nem masztizik akkor az lehetsz te is az a nő azért tudod ezt.

Vagy ha ő mondta neked ,lehet ne mond igazat vagy nem tetszel neki mint férfi. Nem mindenki szereti kenyeztetni a testet, én is úgy vagyok vele a no dolga kiverni a f…m. Bocsi. De oda vissza…

Nagyon sok variáció lehet….

2022. okt. 6. 09:37
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindenki szerint szeretője van, vagy lesz; de igen, akár frigid is lehet.
2022. okt. 6. 19:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
És az a férfi, akivel az asszony nem b.szik 3 éve?😅
2022. okt. 17. 14:11
 17/21 anonim ***** válasza:
#13 Pontosan ahogyan írod! A barátnőm soha nem masztizott. A szexet 45 éves korában abbahagyta. Egyébként bomba teste van. 30 éves korában is volt olyan időszaka , hogy nem kellett neki férfi. Férfi aggyal nehéz felfogni de nem is gondol a szexre és férfiakra (nőkre sem) az csak egy nyűg neki. Sajnos a nők kevés százalékát érdekli igazán a szex írjon bárki is bármit. Ez a szomorú igazság. Úgyhogy a kérdésed egyáltalán nem lep meg.
2022. okt. 18. 08:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha nincs megdugva és nem is masztizik akkor frigid, vagy közel az.
2022. okt. 18. 09:32
 19/21 anonim ***** válasza:
59%
Nem meglepő a dolog. A nők egy jókora részének a szex egyáltalán nem fontos. Sokan csak pasiszerzésre vagy annak a megtartására használják. Olyan nőt is ismertem aki valamikor nagyon kedvelte a szexet aztán volt olyan évekig tartó időszaka amikor nem is gondolt rá. Lehet ő a legboldogabb , hogy "nem rakta meg" a férje így legalább nem kell szexelnie. Tartós kapcsolatban pedig alapból elmúlik a szex iránti vágy.
2022. okt. 18. 12:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Az én feleségem ritkán igényelte régebben is aztán 3 éve nulla. De nem is masztizik kérdeztem erről...ad azt hagyja kinyaljana és akkor kiveri vagy leszopnee 3 éve ennyi
2022. okt. 18. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!