Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A perverziók betegségek?
Igen szerintem már egy határ felett annak tekinthető.
En is az vagyok .f
Könnyebb lenne ha elősször definiálnád mi a betegség.
A perverzió elferdülést jelent asszem.
Bizonyos tekintetben szerintem betegség , de mindenkire lehetne mondani valamiért.
Ha van mérték és vannak határok, akkor nem. Meg nagyon függ a témától is. A lábfétises felvetéssel egyetértek, de lehet van nő akinek az már perverz, ha a lábfeje közé rakja a faszi a tökét. Vagy van nő, akár férfi is, akinek egy sima anál is perverz dolog. De önmagában ezek még nem azok. Viszont a kaki-pisi téma pl az már eléggé torz elme.
Tehát a perverzió definíciója nem mindegy, mert ami X-nek sok, az Y-nak teljesen normális, sokan húzzák rá a perverz szót olyan dolgokra, amik alapvetően nem azok.
Itt most van bőven példa a kérdésedre.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Persze nem tudni, hogy direkt trollkodások (feltehetőleg van nem egy), vagy tényleg erre vágyik az adott válaszoló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!