Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kondomból lenyelni a spermát egészségtelen?
Figyelt kérdés
Ugyanis van benne vmiennyi síkosító…
Én szeretem lenyelni, meg a barátomat is izgatja, de néha jó érzés neki, ha a puncimba megy el. Viszont óvszerrel védekezünk és nem is fogunk áttérni másra.
Ha az élvezése után a kondomból lenyelem, az okozhat valamilyen EÜ problémát?
2022. okt. 4. 00:23
1/14 anonim válasza:
A kondomba spermicid van! Ez konkrétan nem egészséges!
2/14 anonim válasza:
Ment a link hogy mit fogyasztasz minden alkalommal.
4/14 anonim válasza:
Amíg nem nyeled le a kotont addig nincs gond 😅 Minimális rajta a Nonoxynol mennyisége, nem lesz tőle semmi bajod. Nem literszámra nyeled. Ha annyira hű de mérgező lenne akkor a hüvely, vagy a makk nyálkahártyájára sem kerülhetne.
6/14 anonim válasza:
Minek nyelnéd le a gumiból? Ha szájba akarod, vegyétek le a kottont és tegye oda.
7/14 Williamspear válasza:
Az Európai Ügynökségnél ez semmiféle problémát sem jelent ☝🤣
8/14 anonim válasza:
Szerintem is izgalmas kotonból nyelni :) L
9/14 anonim válasza:
Nem gond, de azért jobb, ha naturban leszopják a lányok, persze egészséges férfi az alapfeltétel.
10/14 anonim válasza:
Nagyon sok mindent kipróbáltam már életem során a szexben, de ez a gumiból nyelés még számomra is taszító így elképzelve.
Miért kell ezt is túlcifrázni? Be egy zsepibe, és kuka.
Évről évre meg tudnak lepni a tinik, az egyre lazább erkölcsi normáikkal.
Szerintem az a kis mennyiség nem káros az egészségre, de hosszú távon azért nem ajánlom.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!