Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Régen mikor az emberek higiéni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen mikor az emberek higiéniája sokkal rosszabb volt a mainál, hogyan volt kedvük lefeküdni egymással?

Figyelt kérdés

A mindennapi tisztálkodás nem olyan régóta lett alap, sok embernél mai napig sem az. Régen igazából nem is voltak fürdőszobák a házakban, inkább lavórban melegítettek néha vizet és azzal tisztálkodtak, de télen nem lehetett túl optimális. Nyilván a fizikai munka mellett jobban is izzadtak, mint manapság, akik irodában dolgoznak.

Nem okozott ez gondot vagy csak a mai emberek másképp gondolják? Mert igazából nekem nem lenne kedvem lefeküdni olyannal, aki büdös. Mondjuk az ókorban is sok helyen használtak illóolajokat szexuális vágykeltőként, de utána pl a középkori európaiak meg nagyon ápolatlanok voltak.

2022. okt. 3. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%
Mi az hogy nem rég? Nagyszüleim is minden nap fürödtek pedig szegények voltak. Régen is megoldották a napi fürdést egy laborban. Én most érzem tömegközlekedésen hogy sokan bőrből sem ismerik a vizét. Mi lehet aki autóval megy?
2022. okt. 4. 05:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, de nekem a mosdatlanság szaga magasan libidó gyilkos. Inkább nem szexelek senkivel sem. Pffujj!
2022. okt. 4. 07:25
 13/14 anonim ***** válasza:
26%

A mai ember legalább annyira nem fürdik és a modern kajától sokall erősebb szagú.

Régen minden természetes volt, nem műanyag és tele nyomva tartósítóval, E666-tal, meg a fene tudja most mit tesznek bele.

De régen is megfürödtek annyira mint most.

2022. okt. 4. 08:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez már nekem is sokszor eszembe jutott, de az meg inkább hogy 2 generációval ezelőtt meg rengeteg családnak nem volt fürdőszoba meg WC meg folyó víz a házban… na én eleve azt nem tudtam volna elképzelni hogy úgy milyen élni, nemhogy meg szexelni akarjak
2022. okt. 4. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!