Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem érzek szex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzek szex közben gyönyört?

Figyelt kérdés

Nem érzek szex közben semmit. Érzem, hogy bennem van, érzem ha túl eros, de nem érzek gyönyört, csak hogy “valami” ki-be mozog bennem

Volt már 4 partnerem, de egyszeruen egyikkel sem mentem el, egyikkel sem tapasztaltam kielegulest

Vibratorral is probalkoztam, de egyszeruen nem erzem

Azt megkell emlitsem hogy oralis kiegulesben sem volt reszem, nem, azt meg foleg nem erzem

Pedig nagyon szeretnem ha mukodne hiszen mindig is nagy volt az erdeklodesem a szex irant, imadom azt intimitast, az erotikat.

Velemeny?

20/N

2022. okt. 3. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

Mert nem tudsz hüvelyi úton élvezni, csak csiklóról.

Mind a 4 partnered pancser volt ezek szerint.

2022. okt. 3. 09:57
 2/8 A kérdező kommentje:

De ha huvelyi modon nem tudok elelvezni attol fuggetlen jo erzesnek kene hogy legyen mikor bennem van, nem?

Hiaba hogy a csucsra nem jutok el

2022. okt. 3. 09:59
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem feltétlenül. Nagyon sok nő van aki nem érez szinte semmit.

Neked a csikló a megoldás nagyon sok figyelemmel és előjátékkal.

Ennyi.

2022. okt. 3. 10:00
 4/8 anonim ***** válasza:
12%
Tapasztalt, türelmes ffival kezdj .ne kisfiúkkal.
2022. okt. 3. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg legközelebb úgy helyezkedni a pózokban hogy a csiklódat is érje stimulálás. Pl lovagló erre remek pozíció. Vagy ugye kézzel is segíthetsz. Nekem idővel sikerült "áthelyeznem" az élvezetet a hüvelyembe is, tehát már ténylegesen élvezem ha benne van a pénisz, de orgazmushoz még mindig kevés. Bár már jóval kevesebb csiklóingerlés is elegendő, nekem már ez siker. Nekem is sokáig érzéketlen volt a hüvelyem.
2022. okt. 3. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Valahol olvastam hogy kb a nők 40%anak közömbös a szex. Biztos van benne valami... Egyébként szomorú ha egy pasi csak egy lyuknak néz. Egy vagina rengeteg szeretetet és törődést érdemel és a párom meg is kapja. 30/f.
2022. okt. 3. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak csiklóval el tudsz jutni a csúcsra? Akkor nix problem, csak a partnereid nem voltak megfelelőek. Csiklóval sem élvezed? Akkor van problem - erős tudat alatti blokkok, gátlások a szexualitással kapcsolatban.
2022. okt. 3. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A nők jelentős része így van ezzel. Ehhez sok türelem, és legalább egy jó partner kell, hogy változtass. Ne félj a csiklódhoz nyúlni, kvázi masztizni, miközben a pasid benned van. Legyél te felül, hogy te diktáld a tempót, ahogy neked jó.
2022. okt. 3. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!