Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy lánynak ha alig van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak ha alig van melle, akkor miért tetszik sok férfinak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem 2 mellből áll egy nő, de sokat hozzáad a nőiességhez, és olyan fura.
2022. okt. 2. 13:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Így is lehet csinos. Ha cuki lesz miatta, akkor rendben van!
2022. okt. 2. 14:27
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Nálad hozzáad a nöiességhez ha nagy melle van, nálam meg lerontja a nöiességképet. Ennyi. Meg az, hogy te azt hiszed, hogy nálad van mindig az igazság, a te véleményed a tuti. Én meg azt mondom, hogy nem vagyunk egyformák, ne akarjuk a másik izlését elitélni.
2022. okt. 2. 15:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nő vagyok, de szeretem ezt a témát, mert nekem is kis mellem van, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Vicces, amikor ilyesmivel próbálnak megbántani, hogy "nincs mellem", a beszélgetés végére vagy megbánják azt is, hogy hozzám szóltak 😃, vagy onnantól látom, hogy tetszem nekik, mert egy olyan nő, aki megfelelő önbizalommal rendelkezik,tudja az értékeit, már egyfajta vonzalmat vált ki, vagy legalább tiszteletet. Nyilván ez a teljesen buta embereknél nem működik, annak mondhatsz bármit.

Azért tetszhet egy kismellű nő a férfiaknak, mert nem minden férfi csak két mellet lát, hanem egy egész nőt, akin lehet minden tetszik neki, és éppen annyira nem is fontos, mekkora melle van. De persze van olyan férfi, akinek ez a fő prioritása, és ez teljesen érthető is. Ebben az esetben nem foglalkozik kismellű nőkkel, mert nem érdeklik őt. Nem úgy, mint ennél a kérdésnél, hogy a kismellű nőkkel foglalkozol, annak ellenére, hogy szerinted "fura". 😃

2022. okt. 2. 16:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért ne tetszene?
2022. okt. 2. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:
#10 pont az ilyen pici mellű, nőies, kiscsajokra vagyok fullra ráizgulva. Az ilyen mellbimbót szopni.. ahhh..
2022. okt. 4. 20:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem is nagy kedvencem. :-)

Itt láthatod az instaoldalát:

[link]

Ez pedig a metartos "művészneve": Evelin Elle

2022. okt. 5. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!