Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha egy lánynak ilyen anyajegyed a mellkasa és a hasa?
Figyelt kérdés
Ha mellette amúgy bejön arcra és testre egy lány, akkor zavarna az ilyen mértékű anyajegy?
Nekem a mellkasom, hasam és még a kezeim is így néznek ki. Jó, a mellkasomon csak 2 van.
2022. okt. 2. 03:22
1/15 anonim válasza:
Miért zavarna? Attól még ugyanúgy rá lehet verni.
4/15 anonim válasza:
Kérdés az, milyen a csaj. Ha tetszik,akkor nem zavar,egyébként meg nem foglalkozom vele.
6/15 anonim válasza:
Nem zavarna, sokaknak van ilyen.
7/15 anonim válasza:
Egy kicsit sem zavarna. Az viszont igen, ha emiatt félne levetkőzni előttem.
8/15 anonim válasza:
Bárkin van ilyen nem zavar, ha meg olyas valakin akihez vonzódom is, akkor meg pláne nem. Ne legyen emiatt gátlásod egy percig sem. :)
9/15 anonim válasza:
Fülig szerelmes voltam olyan csajba, akinek ettől több és nagyobbak voltam, a mellein is. Amúgy ha így nézel ki, mint a képen a csaj, senkit sem fognak az anyajegyek zavarni ;)
10/15 anonim válasza:
A feleségem alapból tele van naevusokkal mint a csuda, de az évek alatt nekem is lett jópár. Abszolúte nem zavar, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!