Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ajánlatos pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ajánlatos pénisz képet kérni az első szex előtt azért, hogy ne érjen meglepetés?

Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

Gyökér állatok vagytok.

Én sosem tolok képet a farkamról, és a nő teste sem érdekel digitálisan. Aki ahhoz is lusta, hogy egy 10 perces kávézást bevállaljon, az masztizzon otthon b-zdmeg

2022. okt. 1. 22:42
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
#11 jól látod tso' a találkozókon soha meg nem jelenő recskamatyik kiszúrásának az egyik alapszintű módszere offolni akik nekiállnak meztelen képekért kuncsorogni.
2022. okt. 1. 22:49
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
11 Te kávézás közben mutatod meg inkább? Meki, starbukcs, .....?
2022. okt. 1. 22:49
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
#13 nem, hanem lefosom a témát, és aki ilyesmivel jön, azt elküldöm oda, ahová való
2022. okt. 1. 22:58
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
Nincs belőle semmi. Egyik legkonolyabb barátnőm is kért tőlem az elején (engem is ledöbbentett), egyszerűen nem akart kissebbet, mint az előző pasijának, és érdekelte a kinézete.
2022. okt. 2. 07:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem kért a lány, de végül meggyőztem, hogy nem fog csalódni, és izgatóbb lesz úgy. Bár nekünk rövid idő alatt elég bensőséges lett a viszonyunk.

Miután megtörtént, azt mondta, valóban igazam volt, és átélné még egyszer, de már olyan soha nem lesz velem mint először.

47F

2022. okt. 2. 07:51
 17/19 anonim ***** válasza:
61%
Persze kèrj nyugodtan, csak azok nem küldenek akiknek 12 centis pöcsük van.
2022. okt. 2. 09:06
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
17 centis pöcsöm van, de soha nem küldenék róla képet, pláne Magyarországra. Egy időben fűztem egy japán nőt, neki küldtem, de vele kb. online kapcsolatunk volt azt az édes kis két hetet leszámítva.
2022. okt. 2. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"Egy időben fűztem egy japán nőt, neki küldtem, de vele kb. online kapcsolatunk volt"

Gondolom csak kamerában masztiztatok és sosem találkoztatok... Már egyre több ázsiai Filippínó csaj van itt magyarban de olyan igazi szépeket még nem láttam

ápr. 3. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!