Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,a csupasz vagy nyíratla...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,a csupasz vagy nyíratlan péniszt preferáljátok jobban? Nekem pl.csupasz 18/F

Figyelt kérdés

Ui.:Mennyire kell odafigyelnem szexnél,hogy ne fájjon a lánynak,mert úgy hallottam,hogy az ekkora méretű pénisz már jelentősen tud fájdalmat okozni😬

19 cm hosszú és 4,5 vastag

Csak normális válaszokat várok,köszi!:)

2022. okt. 1. 17:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Xdd

2-vel voltam eddig,de gondoltam kiirom a kérdést,mert az egyik lánynak fájt a máaiknak meg nem..

Vagy akkor mi a gyásznak ez az oldal létrehozva hm?!:)

Legelső alkalmam is 1 órás volt cseszd meg

2022. okt. 1. 17:51
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Tovább bírják,jobban tetszik.9es voltam
2022. okt. 1. 17:53
 13/20 A kérdező kommentje:
8# válaszolónak irtam az utolsó válaszomat.
2022. okt. 1. 17:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én meg a 10es válaszolónak.9es voltam
2022. okt. 1. 17:56
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
A nyírt praktikusabb. A leírt méret nagyobb az átlagnál, ezért az első néhány alkalommal előfordulhat, hogy nem fog bemenni. Kissebbel se beleugrani szokás a nőbe, csak a hülye filmekben. Legyél türelmes, figyeld a reakciókat. Lehet, hogy nehéz lesz megállni, de ne pumpálj. Legyen elég nedvesség mindenhol rajtad is és benne is. Ha izgultok, készíts be síkosítót, nem szégyen az és van gyümölcsös is rózsaszín, lila meg mindenféle flakonban, ha arra van igény.. Lehet nyálazni is, de várd meg, hogy ő legyen nedves, mert rohadtul nem ugyanolyan és ahogy beszélgetünk, ezt sok férfi nem fogja fel!
2022. okt. 1. 17:59
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Legyen rövidre vágva!
2022. okt. 1. 17:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Természetes, szőrös.
2022. okt. 1. 19:02
 18/20 A kérdező kommentje:

#15.köszönöm a hosszabb választ!

Igen,a nyírt sokkal praktikusabb megoldás.. és igen nagyobb az átlagnál,bár én nekem szemre nem tűnik 19-nek,nem tűnik nagynak,de lehet csak azért mert már megszoktam😅.

Nem volt síkosító,előjáték volt.. kb.15 percig izgattam,ujjaztam aztán benyálaztam a farkam és akkor kezdődött:)

De amúgy ha óvszerrel csinálod akkor az eleve síkos:D,mondjuk én merész gyerek voltam az első alkalmamnál.. óvszer nélkül dugtam a csajt 1 órán át.😅

Aztán exemmel meg 4 alkalommal volt szex.. neki meg nem tetszett a síkosító,rendesen fájt neki.

2022. okt. 2. 11:53
 19/20 A kérdező kommentje:
#16os-ooo én már mióta nem hagyok ott dzsumbujt..😅,nem tudom.. olyan igénytelen tud lenni szerintem..
2022. okt. 2. 11:55
 20/20 A kérdező kommentje:
#17es-ehh,maradok a nyírtnál:S
2022. okt. 2. 11:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!