Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,a csupasz vagy nyíratlan péniszt preferáljátok jobban? Nekem pl.csupasz 18/F
Ui.:Mennyire kell odafigyelnem szexnél,hogy ne fájjon a lánynak,mert úgy hallottam,hogy az ekkora méretű pénisz már jelentősen tud fájdalmat okozni😬
19 cm hosszú és 4,5 vastag
Csak normális válaszokat várok,köszi!:)
Xdd
2-vel voltam eddig,de gondoltam kiirom a kérdést,mert az egyik lánynak fájt a máaiknak meg nem..
Vagy akkor mi a gyásznak ez az oldal létrehozva hm?!:)
Legelső alkalmam is 1 órás volt cseszd meg
#15.köszönöm a hosszabb választ!
Igen,a nyírt sokkal praktikusabb megoldás.. és igen nagyobb az átlagnál,bár én nekem szemre nem tűnik 19-nek,nem tűnik nagynak,de lehet csak azért mert már megszoktam😅.
Nem volt síkosító,előjáték volt.. kb.15 percig izgattam,ujjaztam aztán benyálaztam a farkam és akkor kezdődött:)
De amúgy ha óvszerrel csinálod akkor az eleve síkos:D,mondjuk én merész gyerek voltam az első alkalmamnál.. óvszer nélkül dugtam a csajt 1 órán át.😅
Aztán exemmel meg 4 alkalommal volt szex.. neki meg nem tetszett a síkosító,rendesen fájt neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!