Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Miért van az, ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért van az, ha az ember lánya háromnegyed órát térdel előttetek, hogy neketek jó legyen, utána még a lovaglást is elvárjátok ahelyett, hogy kényelmesen hanyatt dőlhetnék? 18/l

Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 15:52
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
70%

Én sem értek egyet azokkal a kommentekkel, ahol a nő szopását kritizálják.

Azon egyszerű oknál fogva, hogy minden ember(férfi) más.

A párom előtt minden férfi, akivel voltam, max 10 perc alatt elélvezett orális szextől. A páromnál a minimum 15 perc, de átlagosan 25-30 perc, mire elélvez. Sokszor beszéltünk erről, mert én is furcsálltam eleinte. Azt mondta nagyon élvezi, mindent jól csinálok, neki egyszerűen ennyi idő kell. Ha nagyon akarna persze el tudna menni 10 perc után, de nyilván élvezni szeretné, amíg lehet.

Úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy bármi baj van a kérdező technikájával, ha pedig van, a férfi majd szól neki.

Kérdésre a válasz, először is ezt neki kell elmondanod, ha azután sem változik semmi, akkor nagy ívben leszarja,hogy te mit szeretnél.

2022. okt. 1. 18:08
 22/40 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon korlátolt fantáziája van, aki nem tud élvezetes és egyben hosszan tartó szopást elképzelni.
2022. okt. 1. 18:12
 23/40 anonim ***** válasza:
32%
Én férfiként élvezem a szopást de soha sem tudtam elmenni tőle még punciban is csak ritkán sikerül (de legalább jó sokáig bírom a nő örömére). Nálam ez mentális gát sajnos mert nem tudok ellazulni hiába élvezem a szexet nagyon
2022. okt. 1. 18:14
 24/40 anonim ***** válasza:
25%
A kérdésben szereplő csajnak örülnék. Hajlandó akár hosszan is kényeztetni ha azt kívánom. Mondjuk én utána alaposan megdugnám ahogy azt kéne.
2022. okt. 1. 18:36
 25/40 anonim ***** válasza:
71%
Hányszor kell még leírni hogy olyant válasz aki nem csak a maga élvezetéért szexel, hanem a nőt is nézi hogy neki is jó legyen. Én inkább azon vagyok hogy a nő élvezze, mert ettől én is jobban felizgulok, és akkor nincs megállás.
2022. okt. 1. 18:48
 26/40 anonim ***** válasza:
69%
Ha akarom elmegyek 1-2 perc alatt... ha akarom, nem tudsz úgy szopni, hogy ne lankadjak le félárbócra a szádban szintén néhány perc alatt... ilyenkor ugyanis Brezsnyev szemöldökére, vagy anyád lenőtt hajára, esetleg egy különösen undorító férfi ismerősömre gondolok.
2022. okt. 1. 19:18
 27/40 anonim ***** válasza:
20%
Na akkor gyere
2022. okt. 1. 19:24
 28/40 anonim ***** válasza:
76%
Szeretem ha hosszan szop a csaj, elnyújtva. Mondjuk en utána elnyúlok, rajtam nem fog ugrálni már.
2022. okt. 1. 19:27
 29/40 anonim ***** válasza:
65%
2-3 perces luvnyákat nem szeretem. Azok elvárják hogy gyorsba leszopnak és utána en meg nyaljak. Kösznem.
2022. okt. 1. 19:28
 30/40 anonim ***** válasza:
68%
#27 ahogy priviben is írtam: ha sikerül szopással elélveztetned 10 perc alatt, adok neked 100.000 forintot. Jöhet egy kommenttárs bírónak is, akinél letétben ott hagyom az összeget. Csinálhatjuk álarcban, ruhában, stb. úgysem fogok rád nézni. Ha nem sikerül, elnézést kérsz tőlem itt, mindenki előtt. Uff, én beszéltem.
2022. okt. 1. 19:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!