Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeretitek jobban a szexet?
Figyelt kérdés
Hátulról (ide tartozik az állva, fordított lovagló és az oldalról történő behatolás is), vagy szemből? Nemet is légyszi.2022. okt. 1. 14:47
A kérdező szavazást indított:
Hátulról
Szemből
21 szavazat
1/7 anonim válasza:
hátulról, nekem nem fontos a szemkontaktus N
2/7 anonim válasza:
Mindegyik póznak megvan a maga varázsa. Én azonban szeretem látni az arcát is, ahogy élvezi, és szeretem nézni közben a testét.
3/7 anonim válasza:
én hátulról. imádom látni így. és mivel általában nem engedik a nők seggbe, így láthatom a segglyukat is.
4/7 anonim válasza:
Én egyszerűen nem tudok választani.
5/7 anonim válasza:
Legjobban hátulról, de nem szeretném mindig így. Akkor a legjobb, ha mindenhogy gyakran előfordul.
6/7 anonim válasza:
Szeretem látni ahogy a férfiak élvezik és ha tetszik nekik a látvány. Engem ez felizgat.
Hátulról olyan, mintha nem akarnám látni a partnerem és nem róla szólna, hanem inkább csak a szexről. Persze szokott lenni néha olyan póz is de nekem ez túl személytelen. Oldalt fekve is szeretek a pasi szemébe nézni vagy csak megcsókolni.
7/7 anonim válasza:
Hátulról hason. Tetszik az hogy hátulról és lefele is nyom, és hátul a látvány a fantáziámra van bízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!