Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj a lányoknak szex közben, ha nagy és lógos a zacskóm?
Figyelt kérdés
Farkam átlagos, de a zacsi nagyon nagy, nem vagyok sérves, nincs bajom, egész egyszerűen így marad akkor is, mikor teljesen fel vagyok izgulva.2022. okt. 1. 13:53
1/17 anonim válasza:
Nem. Csak ha a frusztracioddal jossz elő. Az kelombozó ha vki őnkritizál.
3/17 anonim válasza:
Egyetértek! Amíg nem kezdesz el róla beszélni, mutogatni hogy de nézd milyen csúnya, addig szerintem semmi baj vele! Később eshet róla szó egy párkapcsolatban, hogy amúgy nem vagy kibékülve vele, de ha előre szólsz akár többször is vagy ott és akkor ez a téma, akkor az gáz.
Gondolj bele, ha egy randin végig az orráról beszélne valaki vagy minden alkalommal elkezdené leszólni magát.. lelombozó nemigaz?
4/17 anonim válasza:
3. vagyok: az meg a másik, hogy kifejezetten kellemes tud lenni, ahogy csapkod! Használd ki inkább, még akár jól is tud ez nektek jönni, hogy ilyen a formája! Kis üde színfolt, játékszer! :)
5/17 anonim válasza:
én szeretem a lógos zacsikat, jó őket simogatni, bekapni
N
6/17 anonim válasza:
Mi ez a sok zacsis kérdés? A férfiak tényleg nem értik, hogy a f@sz a lényeg, nem a zacskó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!