Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg nem haragudna érte?
Nem hallod meg a lényeget abban amit írnak, csak a másik felére reagálsz!
Nem mindegy neki, mert te kéznél vagy, veled lehet szexelni, veled több van mint A SEMMI. Ha elmennél, hoppon maradna, kellene találnia egy másik nőt aki épp olyan állapotban van hogy a csak szex kell neki, vagy megelégszik vele, és még be is jön neki és még a szex is jó vele. Az macera.
Fogadd már el, amit egy férfi mondd, az álmodozás helyett!
Szeret szexelni, jó veled szexelni, azért szexel meg jól. Szexel. Érted. Azt szereti. Te vagy hozzá a tárgy.
Hát én se örülnék ha mellettem más nőről beszélnének az ágyban, meg mit érdekelne engem... Engem is zavarna. Engedd már el a romantikus ábrándokat.
Ez is akkor a fantázia, hogy beleszerettél... Konkrétan nem törődik veled érzelmi szinten, használja amid van, erre te erre azt mondod, hogy te ezt szereted. Nem tudod mi az az igazi törődés, figyelem, amikor a másik rád akarja szánni az idejét és foglalkozik azzal, aki vagy. Változtatni kellene fejben, hogy ez nem a rózsaszín tündérmese kezdete, fel kellene fogni hogy a valóságban milyen a férfi hozzáállása és az nem az, amit te akarsz.
Én értem, hogy máshogy mentél bele, de most nem ezt akarod, ami van ez tény.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!