Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek tényleg nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg nem haragudna érte?

Figyelt kérdés
Egy férfival szexkapcsolatban vagyok, viszont én belészerettem és hajlamos vagyok többet gondolni az együttlétekbe. Ő közölte velem hogy csak kalandnak tekinti amit csinálunk, nem gondol bele többet és ha azt mondanám hogy be akarom fejezni akkor nem haragudna. Viszont ha a volt pasijaimról beszélek vagy ki merem mondani hogy tetszik egy pasi akkor látom hogy nem akarja nagyon hallani meg amikor szeretkezünk akkor rendesen nekem esik mintha nem láttuk volna már egymást 5 éve. Általában ha szomorú vagyok vagy sírok akkor is mindig igyekszik vigasztalni. Illetve óvszerben nem igazán megy a szex és ahelyett hogy abbahagyná velem, kísérletezget óvszerekkel. Tényleg olyan mindegy lenne neki ha holnaptól azt mondanám hogy nem akarom úgy?

2022. okt. 1. 09:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem, mert egy újabb ingyen cafkát kellene keresnie.
2022. okt. 1. 09:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha valakinek kapcsolaton kívüli szexuális élete van, az miert cafka egyből? 😀
2022. okt. 1. 09:26
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Pont azért, amit írtál. Te belementél abba, hogy hozzád járjon üríteni.
2022. okt. 1. 09:27
 4/12 A kérdező kommentje:
De ha akkor nem szerettem volna még kapcsolatot viszont szexuális igényeik voltak, akkor mit tegyek? 😀
2022. okt. 1. 09:27
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Abban különbözik a nő a cafkától, hogy nem adja oda magát csak úgy, senkinek, csak ha kiérdemli.
2022. okt. 1. 09:35
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
Már megint ezek a bigott gyökerek mindenhol.
2022. okt. 1. 10:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyenesen, nyiltan, korrektul megmondta hogy csak szexet akar. Ne kombinalj a vagyaid alapjan.
2022. okt. 1. 10:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem hallod meg a lényeget abban amit írnak, csak a másik felére reagálsz!

Nem mindegy neki, mert te kéznél vagy, veled lehet szexelni, veled több van mint A SEMMI. Ha elmennél, hoppon maradna, kellene találnia egy másik nőt aki épp olyan állapotban van hogy a csak szex kell neki, vagy megelégszik vele, és még be is jön neki és még a szex is jó vele. Az macera.

Fogadd már el, amit egy férfi mondd, az álmodozás helyett!

Szeret szexelni, jó veled szexelni, azért szexel meg jól. Szexel. Érted. Azt szereti. Te vagy hozzá a tárgy.

Hát én se örülnék ha mellettem más nőről beszélnének az ágyban, meg mit érdekelne engem... Engem is zavarna. Engedd már el a romantikus ábrándokat.

Ez is akkor a fantázia, hogy beleszerettél... Konkrétan nem törődik veled érzelmi szinten, használja amid van, erre te erre azt mondod, hogy te ezt szereted. Nem tudod mi az az igazi törődés, figyelem, amikor a másik rád akarja szánni az idejét és foglalkozik azzal, aki vagy. Változtatni kellene fejben, hogy ez nem a rózsaszín tündérmese kezdete, fel kellene fogni hogy a valóságban milyen a férfi hozzáállása és az nem az, amit te akarsz.

Én értem, hogy máshogy mentél bele, de most nem ezt akarod, ami van ez tény.

L

2022. okt. 1. 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Igen, tényleg mindegy lenne neki. Valószínűleg azért is, mert nem normálisan viselkedsz egy szexkapcsolatban. Pl. szex közben szoktál sírni, vagy honnan lát ilyeneket? Fiatal lehetsz, szexkapcsolatra éretlen.
2022. okt. 1. 12:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te személyed fontos neki, hanem az, hogy folyamatosan legyen szexpartnere. Fájni fog ez még nagyon neked, ha bármibe is beleéled magad vele kapcsolatban.
2022. okt. 1. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!