Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a hosszú szex lehet minőségi, és jó?
Ne tudd meg, mit kaptam, amikor egy hasonlót kérdeztem. https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
De a kérdéseinkre végülis megadtuk egymásnak a választ: vannak, akik így szeretik :)
Sosem ertettem azokat akik orakig nyomják. Nincs mas dolguk?
Nem mondom hogy nekem nem voltak tobb oras, vagy egesz ejszakas sokmenetes meccseim, foleg alkalmival vagy szexkapcs elején amikor minden új. De hetkoznapi eletben semmi igenyem nincs rá. Hosszabb elojatek, aztan 10-15 perc ahol mindketten csucsra jutunk. Onnantol fogva amugy is csak reszelés. Szoval szerintem oke.
imádom a gyors meneteket, többször el tudok élvezni
N
7es
Nem kamuzza. Többek között onnan, hogy a második után már sokkal érzékenyebb lesz, felszisszen ha a csiklójához érek hirtelen, stb. Ahogy orgazmus után az lenni szokott. És nem lenne oka hogy hamar túllegyünk rajta, mert tudja, hogy az elején 20-30 percig is bírtam, mikor még azt hittem, hogy ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!