Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan előszokott fordulni hogy egy apukának erekciója van a lánya látványától ?
Figyelt kérdés
Semmi többre nem gondolok, csak kérdezem hogy ilyesmi szokott-e lenni. Nem feltételezem hogy bármi történne ezután.2022. szept. 29. 18:49
22/29 anonim válasza:
Amúgy én nem akarok mentegetni semmit, ezek a strandon szituk elég betegek, de nem lehet hogy már előre azt tervezte az aha, hogy hogy megb. Anyut a bokorban és arra állt fel neki? A saját gyerekétől teljesen függetlenül?
23/29 anonim válasza:
Szerintem ha minden rendben van akkor totál nem fordulhat elő. Az meg más kérdés, hogy ha már olyan korban van a lány, hogy már mondjuk serdülő vagy már korban idősebb 14-15+éves akkor minek meztelenkedik a szülők előtt? Meg lehet oldani diszkréten az ilyen dolgokat.
24/29 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog, ami reflexszerűen jön, hiába mondják egyesek, hogy gát, meg beteges, stb. Nekem nincs gyerekem, de sokszor random, indokolatlanul is feláll mai napig.
25/29 anonim válasza:
Nem! Egy Apa nem tekinthet ilyen értelemben nőként a lányára.
Ellenben egy szerepjáték keretében simán! Mert bár "Kislányaként" foglalkozik vele, de tudja, hogy ez csak egy perverz játék. :)
48+/Ffi
26/29 anonim válasza:
Ehhez kellene egy "Nevelt Lány", hogy meg tudjam tapasztalni.
28/29 anonim válasza:
16 éve olyanok vagyunk a nevelt lányommal, mint akiknek nincs holnap. Még nem buktunk le soha, de nagyon meleg szitu volt, nem is kevés 😁
29/29 anonim válasza:
28 a nevelt lány teljesen más. gyakorlatilag idegen. nincs az a pszichológiai gát, mint saját esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!