Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldot szerető és rendszeresen megélő párok , mennyi ideig szoktak tudni , együtt maradni ?
Tudjátok cuckoldot eddig én csak filmben láttam . Gondolom azért a valóságban teljesen más lehet .
De egészen izgalmasnak találom , amihez nyilván érzelmileg is fel kell tudni nőni és gondolom ehhez még + kell egy nagy adag szerencse is , hogy 2 ilyen beállítottságú ember , nő és férfi , találkozzanak egymással .
Mert pl : ha én felvetnék ilyesmit a páromnak , hm : kb azonnal elhagyna .
Még én valószínűleg azért elgondolkodnék rajta , fordított esetben .
Viszont azok a párok , akik már évek óta cuckoldoznak , ti hogyan teszitek azt ?
Együtt élitek meg , vagy elengeditek a párotokat és később , otthon elmeséli részletesen az egészet , vagy együtt vesztek részt benne , de a férj mint néző , vagy mint segítő vesz csak részt benne , vagy csaptok egy jó kis 3 ast , esetleg van e aki nem nyúl a feleségéhez hónapokig , hanem más férfivel tartatjátok karban a feleséget , barátnőt - stb ?
Azért ez nem ilyen fekete-fehér dolog.
Én imádom a párom, van cuckold és jól megvagyunk 🙏
És nálatok , hogyan alakult ki maga a cuckold , ki vetette fel , mint lehetőséget és mi volt rá a reakció ?
Hogyan éltétek meg az első alkalmat és azóta a többit ?
Nem éreztétek furának , hogy még is megtettétek , nem volt bennetek amolyan , szégyen érzet vagy hasonló , akár egymás előtt ?
Nálatok , hogyan zajlik egy - egy cuckold alkalom , mi történik ekkor , hogyan készültök rá ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!