Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szexkapcsolatnak nevezhető?
Ő egy 36 éves férfi,en egy 28 éves nő vagyok.
Ő egy hosszabb kapcsolatból lépett ki ( elhagytak pár hónapja) gyermeke nincs.
Nekem van egy gyerekem
Első randin szexeltünk,tegnap a másodikon is.
Nem igazan beszéltünk arról hogy lesz -e harmadik,és hogy mikor de szerintem lesz.
Ma délelőtt írt egy üzenetet hogy ő az utóbbi időben senkivel nem szexelt,és a jövőben ( amíg van köztünk kapcsolat) mással nem is fog. Erre válaszoltam hogy en sem.
Tehát ha 2 felnőtt ember néha találkozik,szexelnek,beszelgetnek együtt alszanak, de semmi egyéb közös program nincs, az melyik kategória?
En nagyon új vagyok ezekben a dolgokban és jó lenne ha valaki felvilagositana. Barátság extrákkal? Szex kapcsolat? Vagy ezt hogy lehet nevezni ?
Tehát Kb heti 1x- 2x találkozunk, ha valamiben kell segíteni a ház körül segít amúgy nem csinálunk semmit együtt. Általában főzök valamit,megiszunk egy üveg bort ,szexelünk és ő reggel a közös reggeli után elmegy.
Ez Kb 1 hónapja folyik,nagyon friss a dolog.
Kapcsolatra nem számítok mert azt mondta hogy fél hogy nem tudná vállalni a felelősséget értem és a gyermekemert. Valamint hogy neki időre van szüksége. Én ebből arra következtetek hogy csak szexelni szeretne.
Ti hogy látjátok? Hogy szoktak alakulni az effajta kapcsolatok?
A szexkapcsolat amikor főleg szexre van a másik.
A barátság extrákkal, amikor vannak közös programok, vagy ha program nincs is, beszélgettek mélyebb témákról, barátság alakul ki közöttetek.
Holnap délben jön,elmegyünk ebédelni,utána össze szereli az új ruhásszekrényem,ha szép lesz az idő sétálunk és természetesen itt is alszik.
Akkor ez mégiscsak inkább barátság extrákkal?
Mi házaspárként sem csinálunk ezeken kívül mást.
Egy hónapja ismerkedtek, mit várnál? Jó, a szexet hamarabb kezdtétek, mint ahogy a többség szerint illendő, de attól ez még csak az ismerkedés szakasza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!