Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez szexkapcsolatnak nevezhető?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szexkapcsolatnak nevezhető?

Figyelt kérdés

Ő egy 36 éves férfi,en egy 28 éves nő vagyok.

Ő egy hosszabb kapcsolatból lépett ki ( elhagytak pár hónapja) gyermeke nincs.

Nekem van egy gyerekem

Első randin szexeltünk,tegnap a másodikon is.

Nem igazan beszéltünk arról hogy lesz -e harmadik,és hogy mikor de szerintem lesz.

Ma délelőtt írt egy üzenetet hogy ő az utóbbi időben senkivel nem szexelt,és a jövőben ( amíg van köztünk kapcsolat) mással nem is fog. Erre válaszoltam hogy en sem.

Tehát ha 2 felnőtt ember néha találkozik,szexelnek,beszelgetnek együtt alszanak, de semmi egyéb közös program nincs, az melyik kategória?

En nagyon új vagyok ezekben a dolgokban és jó lenne ha valaki felvilagositana. Barátság extrákkal? Szex kapcsolat? Vagy ezt hogy lehet nevezni ?

Tehát Kb heti 1x- 2x találkozunk, ha valamiben kell segíteni a ház körül segít amúgy nem csinálunk semmit együtt. Általában főzök valamit,megiszunk egy üveg bort ,szexelünk és ő reggel a közös reggeli után elmegy.

Ez Kb 1 hónapja folyik,nagyon friss a dolog.

Kapcsolatra nem számítok mert azt mondta hogy fél hogy nem tudná vállalni a felelősséget értem és a gyermekemert. Valamint hogy neki időre van szüksége. Én ebből arra következtetek hogy csak szexelni szeretne.

Ti hogy látjátok? Hogy szoktak alakulni az effajta kapcsolatok?

2022. szept. 29. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha beszélgettek és nem csak az van, hogy szex aztán haza, azt barátság extrákkalnak nevezzük
2022. szept. 29. 15:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Ertem. Köszönöm:-)
2022. szept. 29. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
Komolyan ennyire hülye vagy 28 évesen hogy tőlünk várod hogy megmondjuk, ahelyett hogy tőle kérdeznéd meg?
2022. szept. 29. 15:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ez inkább szexkapcsolat. Mi a különbség különbség a szexkapcsolat és a barátság extrákkal között?
2022. szept. 29. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A szexkapcsolat amikor főleg szexre van a másik.

A barátság extrákkal, amikor vannak közös programok, vagy ha program nincs is, beszélgettek mélyebb témákról, barátság alakul ki közöttetek.

2022. szept. 29. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem pont a ti helyzeteteket nevezik szexkapcsolatnak.
2022. szept. 29. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
6- szerintem is .
2022. szept. 29. 19:24
 8/9 A kérdező kommentje:

Holnap délben jön,elmegyünk ebédelni,utána össze szereli az új ruhásszekrényem,ha szép lesz az idő sétálunk és természetesen itt is alszik.

Akkor ez mégiscsak inkább barátság extrákkal?

2022. szept. 30. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
80%

Mi házaspárként sem csinálunk ezeken kívül mást.

Egy hónapja ismerkedtek, mit várnál? Jó, a szexet hamarabb kezdtétek, mint ahogy a többség szerint illendő, de attól ez még csak az ismerkedés szakasza.

2022. okt. 1. 14:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!