Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként vonzó a kettős behatolás, vagy megalázónak tartod?
Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 07:18
22/41 anonim válasza:
Lehet családi vonás, biztosan anyukádnak is vonzó volt már.
23/41 anonim válasza:
köszönöm a sok felajánlást, de nem, nem árulom a nejem és nem keresünk extra farkat, csak kérdésre akartam válaszolni
24/41 anonim válasza:
Engem nagyon izgat ,a barátomat is, de még nem volt benne részünk. Nem is értem ,hogy miért lenne megalázó. Ha egy szituációban azt érzem,hogy ez nekem nem kell,nem izgat, de mégis megteszem,na az megalázó. 48N
25/41 anonim válasza:
Köszönjük edelényi roma kommentelőnk véleményét.
26/41 anonim válasza:
Nem mondanám taszítónak a gondolatot, de nem nekem való a hármas. Gondolatban esetleg, arctalan idegenekkel vonzó.
27/41 anonim válasza:
Két 12-13 cm farok nagyságú férfival hármasoztam. Ezt is kipróbáltam. Nagyon jó érzés volt. Nem igaz, hogy ekkora mérettel nem kivitelezhető!
28/41 anonim válasza:
SA Szerintem randizz a jobb kezeddel megint,látszik,hogy rég találkoztatok. Ne hanyagold el,te kis huncut.
29/41 anonim válasza:
Semmi sem megalázó a szexben,ami mindkenki örömére van!
30/41 anonim válasza:
Ezt az SA nevű retket ki kellene b***ni mint macskát szarni. Csak kötekszik mindenkivel, ő volt a 16-os anyázó is. Úgy fest, vérpisti itt éli ki elmebeteg hajlamait.
Az utolsókat rúgod itt, hülyegyermek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!