Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szerettek jobban, ha puncitokat nyalja a srác vagy, ha ti szophatjátok a farkát?
Szerintem a legjobb a 69 +vibrátor.
Valahogy a nők imádnak szopni de akkor csinálják a legjobban ha közben ők is élveznek, ezt megfigyeltem
69, mert nem tudok dönteni.
23/L
Szpni jobban szeretek - főleg, amikor rászorítja a fejem és megd.gja a szám. Felizgat, hogy ő dönti el, milyen mélyen megy belém, milyen hosszan szpat, hogy nem tudom mozgatni a fejem, hanem el kell viselnem, bármit kapok.
Ugyanígy szeretem amikor nyal-nyal, majd élvezés előtt abbahagyja, és nem enged elmenni. Aztán újra orgazmusközeli állapotba nyal, és ismét abbahagyja.
A lábam széttárva, a kezem az övében, így ha akarnék sem tudnék magamnak orgazmust okozni.
Ezt is kedvére folytatja; néha 2-3 után megkönyörül, néha egészen sokáig szórakozik velem, de a végére már ő is áll (ismét).
A vége olyan orgazmus, amit nem bírok ki csendben, és sokszor az orgazmusom közben már bennem van és dg, ami még jobb, mert ki is tölt közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!