Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha jó volt a szex ennek tudatában elment a kedvem és nem is voltam utana boldog?
Az hogy barátok vagytok a csak szexet nem zárja ki csak te többet érzel 😅
És szeretnéd hogy ő is így legyen vele de mint említettem vele kellene megtárgyalnod hogy is álltok nem itt mert itt senki se fogja tudni megoldani a ti dolgaitokat 😅
Az hogy 1 hónap után dugott meg újra már önmagában elég beszédesnek kellett volna lennie hogy az érzések, érzelmek fogalmazzunk úgy nem igazán kölcsönösek.
Baby ezt a storyt te gondoltad túl teljesen alaptalanul és most ennek iszod a levét. Bocs, de ha a pasi nem kecsegetett semmivel akkor itt magadnak csináltad a galibát. Tanuld meg: a pasik simán képesek érzelem nélkül is dugni csak a szex öröméért. Attól hogy megbúbol valaki még nem akar feltétlenül együtt is járni veled - akkor sem ha amúgy ismered az illetőt.
#6 igen, a műtét az nyomós ok, de ha valaki szerelmes, akar valami komolyabbat az megtalálja a módját (keresi, akarja, gondolkozik rajta) a találkozásnak akkor is ha 500 km-re vannak egymástól
Ilyen gyakoriságú találkozásokkal amúgy se lett volna túl sok értelme. A távkapcsolat csak ott működik ahol van "alapja", már kialakult érzelmek amire támaszkodni lehet. Szimplán beszerelmesedtél - lépj túl a storyn.
Mi is voltunk ilyen helyzetben a legjobb barátommal, csaja volt, aztán kidobta és érződött, hogy a fene nagy barátkozás velem nem csak azért van, mert hű de jó a társaságom. Persze nagyon szeretjük egymást, de azt is tudjuk, hogy nem lennénk képesek egymásba szeretni. Mivel az én legkobb barátom gentleman, mi leültünk és megbeszéltük; és valóban nem történt semmi azóta se, én egy másik fiúval vagyok barátság extrákkal kapcsolatban, ő egy másik lánnyal randizik. Ennek így kellett lennie. A barátságunk pedig erősebb, mint valaha.
Mivel a te bff-ed nem volt úriember, de pedig nem tudtad helyén kezelni a szitut, most állhatsz és nézhetsz. Tudom, hogy hormonok, meg minden, de sajnos a lánynak kell okosabbnak lennie, mert a fiúk agyát ilyenkor elborítja egy bizonyos köd. Ez nem feltétlenül az ő hibájuk, bár az is igaz, hogy nem volt valami korrekt veled szemben.
Mindegy, utólag könnyű okosnak lenni, én csupán annyit tanácsolok, hogy egy ideig most tarts távolságot, illetve beszélj vele, mondd el neki, hogy ez így nem oké. Aztán ha mindketten lehiggadtatok, lehet újraépíteni a barátságot (mostmár tosztázott korlátok közt). Ez nagyon nehéz, de ha fontosak vagytok egymásnak, sikerülni fog. Én bízom benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!