Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi volt a legkellemetlenebb élményetek a spermával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 14:17
1/12 anonim válasza:
A csajomnak tuti az amikor az arcára élveztem és bele ment a szemébe
2/12 anonim válasza:
Pasimnak kivertem miután 1 hónapig visszatartotta, aztán amikor elsült berítette az arcomat.
Olyan volt, mint amikor a kisöcsémet pelenkáztam, és felálló fütyivel rájött a reggeli pisilés sugárban.
3/12 anonim válasza:
Egyszer mikor az arcomra élveztek belefolyt a szemembe, és bevörösödött a szemfehérjém, nem fájt, de kellett szemcseppezni. Na meg persze mikor a hajamra ment arcraelvezes után, az sem olyan kellemes. 25n
4/12 anonim válasza:
Nem volt még rossz élményem vele.
5/12 anonim válasza:
Amikor a szemembe ment és begyulladt a szemem.. :D
6/12 anonim válasza:
Baratnom melytoroba szopott es pont elveztem mikor teljesen bent volt es nagyon sok jott
Fulldoklott kicsit
Megijedtem nagyon
De azt mondta elvezte en meg nagyon elveztem igy azt mondta h megerte
7/12 anonim válasza:
Egyszer nem adtam ki hangot meg semmi jelét nem adtam, hogy el fogok menni... szegény csajt úgy meglőttem, hogy összerezzent, majd elsírta magát. Nagyon rosszul éreztem magam emiatt, mert csak viccelődni akartam.
8/12 anonim válasza:
Ráhuzták a fejem, a srác egy hatamlasatt élvezett, alig birtam lenyelni majd megfulladtam, 22/l
9/12 anonim válasza:
Ha szemedbe megy az igencsak tudja irritálni, ha a hajadba akkor meg mehetsz hajat mosni mert máshogy nem szeded ki. Kellemetlen, de hát balesetek előfordulnak :)
10/12 anonim válasza:
Akkor élvezett a barátom az arcomra mikor a szülők benyitottak.L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!