Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Mi volt a legkellemetlene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mi volt a legkellemetlenebb élményetek a spermával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 14:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
A csajomnak tuti az amikor az arcára élveztem és bele ment a szemébe
2022. szept. 28. 14:18
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Pasimnak kivertem miután 1 hónapig visszatartotta, aztán amikor elsült berítette az arcomat.

Olyan volt, mint amikor a kisöcsémet pelenkáztam, és felálló fütyivel rájött a reggeli pisilés sugárban.

2022. szept. 28. 14:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer mikor az arcomra élveztek belefolyt a szemembe, és bevörösödött a szemfehérjém, nem fájt, de kellett szemcseppezni. Na meg persze mikor a hajamra ment arcraelvezes után, az sem olyan kellemes. 25n
2022. szept. 28. 14:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még rossz élményem vele.
2022. szept. 28. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a szemembe ment és begyulladt a szemem.. :D
2022. szept. 28. 14:39
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Baratnom melytoroba szopott es pont elveztem mikor teljesen bent volt es nagyon sok jott

Fulldoklott kicsit

Megijedtem nagyon

De azt mondta elvezte en meg nagyon elveztem igy azt mondta h megerte

2022. szept. 28. 14:46
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Egyszer nem adtam ki hangot meg semmi jelét nem adtam, hogy el fogok menni... szegény csajt úgy meglőttem, hogy összerezzent, majd elsírta magát. Nagyon rosszul éreztem magam emiatt, mert csak viccelődni akartam.
2022. szept. 28. 14:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ráhuzták a fejem, a srác egy hatamlasatt élvezett, alig birtam lenyelni majd megfulladtam, 22/l
2022. szept. 28. 14:52
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
Ha szemedbe megy az igencsak tudja irritálni, ha a hajadba akkor meg mehetsz hajat mosni mert máshogy nem szeded ki. Kellemetlen, de hát balesetek előfordulnak :)
2022. szept. 28. 16:23
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Akkor élvezett a barátom az arcomra mikor a szülők benyitottak.L
2022. szept. 29. 02:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!