Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az természetes, ha egy nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az természetes, ha egy nőnek évek alatt teljesen elvész a szexuális fantáziája? Ez a pasikra is jellemző?

Figyelt kérdés

A bnőm a kapcsolatunk elején tele volt tök jó ötletekkel. Igazán játékos és felszabadult volt a szex. Nagyon örültem neki, mert rengeteg fantáziám van ezen a téren. De aztán valahogy egyedül maradtam velük. Mostanra azt érzem, azért része a kapcsolatunknak a szex, mert tudja, hogy ez fontos része az együttélésnek. Állítólag jó párja vagyok. Az az érzésem, hogy a szexből már csak annyi érdekli, hogy nekem meglegyen. Én meg persze boldogabbnak láttam őt, mikor még az egész egy izgalmas játék volt.

Azon is gondolkodtam, hogy vajon fordított esetben is megesik az ilyen? Elvesztheti a férfi is az érdeklődését úgy általában a szex iránt? (Bárcsak én vesztettem volna ezt a kíváncsiságot el.)

2022. szept. 28. 12:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Engem beindítana a párom, így 10 év után is. Csak ő nem indul be. De saját elmondása szerint ez egyszerűen az, hogy már nem kívánja az egész témát annyira. Se velem, se mással. Olyan, mint amikor felnövünk és a gyerekkori játékaink kedves, nosztalgikus érézst ébresztenek, de semmi több.
2022. szept. 28. 14:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez az utolsó mondat tűpontos.

Sajnos a vágyaitok elmentek egymás mellett. Ha tudnád, hogy ez milyen gyakori...

2022. szept. 28. 14:45
 13/18 anonim ***** válasza:

#11: Megöregedni kötelező, de felnőni csak lehetőség. A szexről sem szokik le mindenki.

Bocsi, de lehet, hogy szeretője van és azért nem akar veled szexelni. Szex nélkül azért elég üres tud lenni a kapcsolat. Ha nem szexeltek, mivel vagytok több, mint egyszerű lakótársak vagy barátok?

2022. szept. 28. 14:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem szexeltek, mivel vagytok több, mint egyszerű lakótársak vagy barátok?"

semmivel. de akinek szimplán nincs igénye a szexre, annak egy nagyon szoros szexmentes emberi viszony is kielégítő.

2022. szept. 28. 14:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van is egy 40-es férfiismerősöm, aki kb. 12 éve van együtt a feleségével, megvolt a láng, a jó szex, de mára csak azért szexel vele a párja, mert tudja, hogy a férjének ez nagyon kell. Nincs hozzá kedve, pedig ott is volt beszélgetés, megoldás keresés. Sajnos ez nagyon gyakori, mikor az egyik félnél a szeretet marad, de a vágy megszűnik. 40 felett már kétszer is meggondolja az ember, hogy pusztán a szex miatt felborítsa-e a családot.
2022. szept. 28. 15:32
 16/18 anonim ***** válasza:
#15: Nálunk a család az én, a feleségem meg a kutya. Gyerek nincs. Mégsem akarom felborítani, pedig nagyon szenvedek a szex hiányától. Igen 40 évesen meg lehetne aludni, csakhát egyrészt nem vagyunk még hullák, hogy abbahagyjuk a szexet, másrészt én meglehetősen későn kezdtem, 24 voltam, mikor elvesztettem a szüzességemet és a huszas éveim 80%-át egyedül töltöttem, szóval nem mondhatni, hogy "egy életre eleget keféltem". Nekem még szükségem volna a heti egy szexre...
2022. szept. 28. 15:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Előfordul ilyen, de nyomj be egy vészcsengőt mert a folyamat nem várt hatást eredményezhet a kapcsolatban (érzelmi eltávolodás).

Számos oka lehet a libidó csökkenésének, de NE hagyd annyiban! Menj utána, keresd a miértet, gondolkozz miért van! (ne számonkértd!!!)

2022. szept. 28. 16:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Na én pont ilyenkor, amikor lanyhult a vágy, ki is léptem a kapcs-imból.

Sose volt házasság-gyerek-hitel-házbirtoklási vágy.

Voltak 3 éves, 8 éves és 7 éves együttélések. Hálisten a lányok se akartak azonnal ásó kapa nagyharangost játszani, meg 2-3 gyerkőcöt. Így hozta nálam az élet, hálisten. Most 50é en is ugyanez van, és milyen jó így.

Ha lanyhul, akár nálam akár a nőnél, lépünk.

2022. szept. 28. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!