Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 34 éves férfinek mennyit kellene fizetnie azért, hogy egy bevállalósabb nő elvegye a szüzességét?
Ha így állsz magadhoz, akkor masok is így fognak hozzád állni.
Bár én állítólag jóképű vagyok,de sosem volt szerencsém a nőkkel, akárhogy is próbálkoztak.
Ja,szar dolog mentálbetegnek lenni...
Mentálbetegnek és reálcsúnyának mégrosszabb lehet,már elnézést a kifejezésért
Milyen másfél millió nettó ÁTLAG :)
Egy jó középosztályos egzisztencia ma Budapesten 500.000-1.000.000 között van.
Amúgy a nők gyakran küldenek jeleket, nem feltétlenül másznak rád. Amúgy is, keresni kell az ilyen szitukat.
Persze mehetsz prostihoz is, fél óránál több elsőre csak akkor, ha biztos vagy benne, hogy nem fogsz makogva eldörrenni pár lökés után :))
Kérdező (és az összes hozzánk hasonló), én 31 évesen vagyok szűz, de nem értettem soha más hozzám hasonlók hozzáállását. Ez, hogy egy nő sem vetette rád magát, és hasonló kifogások... Én annyival vagyok szerintem fejben előrébb, hogy elismerem, hogy bennem van a hiba, és nem a kinézetem miatt. Egyszerűen soha nem is akartam igazán, hogy nővel legyek, bár hiányzott a szex kb. 25 éves koromig nagyon kegyetlenül, és voltak/vannak időszakok, főleg újabban, hogy jobban hiányzik egy nő érzelmi alapon, mint szexuálisan, de egy valamit mindig biztosan tudok, mégpedig azt, hogy lehetőségem mindig lett volna rá, és most is lenne, csak én soha nem éltem vele, nem erőltettem meg magam kicsit sem igazán. Mindig az elvont kis saját introvertált világomban éltem, hogy nekem jobb egyedül. Mindig a megszokott kis komfortos és makacs életvitelem előrébb volt/van, és ebből nem engedtem. Egyszerűen nem való mindenkinek a társas élet.
Szóval kérdező, és a többi 30+ fölötti szűz, legyünk őszinték, soha nem is voltunk igazán akaratossak, tökössek, határozottak, hogy akarjunk is egy lányt/nőt igazán. Persze, fejben ábrándozni, meg de jó lenne, meg az a duma hogy "jaj de szeretnék én ezt meg azt"...Ez nagyon kevés, AKARNI KELL, nem csak úgy sóvárogni. Én soha nem is vártam el, hogy bármelyik nő rámvesse magát, középsuliban, meg kicsivel azután is, eléggé látványosan küldték a jeleket felém jó páran, volt, aki csak szóban, volt, aki érintésekkel, csak én nem mertem, vagy nem is akartam meglépni. Elhiszem, ha neked ilyen kisebb élményeid sem voltak, csak arra akarok kilyukadni, hogy igen is benned van a hiba, de ez csak akkor hiba, ha te úgy fogod fel. Mert tegyük fel, hogy inkább tényleg olyan vagy, hogy soha nem is akartad igazán, de most elfogott az a fázis, amikor a szervezeted éppen kívánja, és akkor jönnek fórumon az ilyen kérdések. Legyél őszinte magadhoz, mennyit dolgoztál azon az életben, hogy legyen nőd? Ez is egy olyan dolog, mint minden más az életben. Pl. az én esetemben nem kellene csodálkozni, hogy selejt lennék a nők körében, ha lenne valami próbálkozásom, megnyilvánulásom most hirtelen, mert fiatal korom óta az informatika meg a játékok töltötték ki az életem nagyja részét, és kerültem a legtöbb szociális interakciót, mert hogy nekem úgy a jó. Szóval ha te eddig gondolkodtál vagy éltél egy bizonyos módon, akkor ne várd el, hogy ez majd megoldódik egy szempillantásra, vagy majd a másik fél oldoz fel.
Sajnos lerí a válaszaidból, hogy te tényleg a nőtől várod a megváltást, és ez nem jó hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!