Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintettek ilyesmire lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek ilyesmire lenne igény? Erotikus novellákat írni kérésre, úgy hogy a "megrendelő" egészen pontosan kérhet bármit, hogy ki legyen benne, mi legyen benne, stb.

Figyelt kérdés
Aki pedig jó írói vénával bír, kvázi a "megrendelésre" megírná részetesen a szextörténetet. Én szívesen írnék ilyesmit embereknek, de vajon az iylesmire van igény "megrendelői" oldalról is?

2022. szept. 27. 17:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy rövid promóció engem is érdekelne privátban. Adok témát is ha kell. Semmi durva.
2022. szept. 27. 19:25
 22/27 anonim ***** válasza:
Én is azt akartam írni amit utóbbi kettő. Olvasnék ízelítőt az írástudásodból. Csak ide privibe, egy rövid szösszenetet.
2022. szept. 27. 19:51
 23/27 anonim ***** válasza:
Részemről nem, hemzseg a net az ilyen írásoktól.
2022. szept. 27. 20:13
 24/27 érdeklődő35 ***** válasza:
77%
Én így szexcseteltem. Lényegében írtam egy folyamatos történetet, néha egy wgy kérdéssel, hogy folytatódjon. Kimondottan szerették a partnereim
2022. szept. 27. 20:46
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Igény lenne rá, viszont pénzt, vagy más előnyt nem fogsz belőle látni.

Ingyen viszont nagyon sok embernek strapálhatod magad, hogy ő aztán jól érezze magát.

Egy pár alkalommal lehet izgalmas, hogy mit tudsz kihozni az olvasóidból, de rövid úton kihasználva érzed magad, ha te ezért cserébe semmit nem kapsz, legfeljebb két jó szót.

2022. szept. 27. 22:54
 26/27 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne.
2022. okt. 2. 16:08
 27/27 A kérdező kommentje:
Utolsó írj privit, meg bárki aki szívesen venne egy ízelítőt
2022. okt. 2. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!