Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyire, de ennyire reménytelen fenekelésre vagy egyéb szerepjátékra SZEXMENTESEN partnert találni? Csak rossz helyen kerestem eddig? Vagy inkább felejtsem el az egészet?
Szerencsét próbáltam már több oldalon is, és voltak ígéretesen induló beszélgetések, de aztán mindig kibújt a szög a zsákból: szexelni is kellett volna... Azért megdöbbentő, mert nőkről van szó. Volt, aki teljesen kiakadt, hogy fiú létemre nem akarok vele szexelni. Pedig tényleg nem! Nálam ez érzelmi alapon működik. De az említett dolgokat szex nélkül is nagyon élvezem és igénylem. Kapcsolatban viszont nem igazán tudom elképzelni. Mindegy, ez már az én dolgom, nem szeretném magyarázni.
Lényeg: valakinek van bérmi ötlete, hogy hol és milyen közösségben lenne érdemes partnert keresni? Fontos, hogy a másikat is érdekelje a spanking és utána tudjunk a szeánszról beszélgetni is.
Köszönöm a tippet.
Mondjuk, arra nem vágyom, hogy férfiak térdén feküdjek... :)
Érdekes, pedig a dominák nagy része nem akar szexelni a szubbal. SmPixie-n nem találtál ilyet?
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
De én nem dominát kerestem, hanem domináns nőt. Egyébként elhiszem, nekem viszont mégsem jött volna össze szex enélkül. Voltam már az oldalon (és az imánt regisztráltam újra) bár úgy látom, sokan még mindig keverik a dominanciát a bunkósággal.
Közel vagyok a harminchoz. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!