Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a véleményetek a nők libidó csökkenéséről?
Mik lehetnek az okok? Akár fiatalon is.
Ha ez az ára, nektek megéri hogy a partneretek fogamzásgátló tablettát szedjen?
Előre leszögezem, engem NEM érint és nem magam miatt írtam ki a kérdést. Arra lennék kíváncsi, miért panaszkodik annyi férfi arról, hogy a nők libidója egyszerűen eltűnik.
- Félreléptek emiatt, vagy elhagyjátok?
- Esetlegesen a női felet is zavarja a libidó csökkenés és igyekszik utána járni a dolgoknak
- Szülés után csökkent ?
A kérdéshez csatolok szavazási lehetőséget is.
Kérlek ha válaszoltok, akkor fejtsétek ki a választ, érvekkel együtt.
Köszönöm!
Az a baj, hogy van ez a sztereotípia, de a valóságna a nők libidója nő 30 felett és szülés után is. Mármint biológiailag.
Szal, ha lecsökken hirtelen annak nagyon is nyomós oka van, amit a férfinak magában kéne keresnie, pl.érzelmi elhanyagolás, durvaság, sértegetés,hibáztatás nem nőként rátekintés stb.
4#
Mar ne is haragudj de te ezt melyik szakirodalomban olvastad hogy a ferfi az oka a libidócsökkenésnek??
Ez egy baromság.
A libidócsökkenésnek pszichikai valamint élettani okai vannak és azt nem lehet simán sikegyszerűen ugy diagnosztizálni hogy a férfi az oka!!
A megcsalás nem a probléma megoldása,hanem attól való menekülés.
Mindkét félnek érdeke a masik libidójának ápolása,illetve ha valaki a parod,akkor nem faképnél hagyod es elmesz mashova örömködni,hanem segíted!!
Persze ehhez a női félnek is dolgoznia kell.
Ha ezt nem hajlandó rendbetenni és csak rálegyint,akkor mit tehet a masik??Nyilván egy darabig tűri.De nem életfogytig.Ez is érthető.
5. Most azt magyaráztad meg, miért megy félre egy férfi? Lol.
Végülis a férfinak is lehet köze, de szerintem több tényező is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!