Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lábfétises férfiak, ha egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábfétises férfiak, ha egy nő minden kívánságotokat teljesítené egy képen, vagy videón a lábával, fizetnétek érte?

Figyelt kérdés

2022. szept. 27. 07:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesmértékben NEM a válaszom!

Ugyanis aki nem érett meg arra, hogy személyesen egy hölgy, lány társaságában úgy ismerkedjen, hogy aztán majd a vágyait kiélheti rajta vagy az ő segítségével teljesen INGYEN akkor úgy gondolom egy fizetett videó se fog örömet okozni a későbbiekben, mivel nincsen személyes élmény, kontakt ami maradandó lenne az emlékeidben.

Nem mellesleg a dolog végén akár még párkapcsolat is lehet a vége, ha meglesz a kölcsönös szimpátia közöttetek.

2022. szept. 27. 11:13
 12/23 anonim ***** válasza:
67%
Engem érdekelne egy ilyen lehetőség.
2022. szept. 27. 11:30
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítélem el sem azokat a nőket, akik pénzért árulják a testüket, sem azokat a férfiakat, akik ezt igénybe veszik.

De esküszöm ti nők már a semmiért akartok pénz kérni. Ezt viszont elítélem, és azokat a férfiakat is, akik a semmiért hajlandóak fizetni.

2022. szept. 27. 17:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

10. Az semmit nem jelent. Lehet, nekem nem jönne be. :D

AMúgy, kérdező, elképzelhető. Bár személyes látvány jobb lehetne.

2022. szept. 27. 19:30
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem nagyon ízgalmas ez képen, élőben jobb.
2022. szept. 27. 19:42
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Képen is izgalmas, ha közben beszélgetsz is, de élőben az igazi. Csinos, vékony/sportos lánynak simán fizetnék.
2022. szept. 28. 17:38
 17/23 anonim ***** válasza:
64%
Csak akkor hogyha hajlandó lenne forró viaszba, sósavba mártani, reszelővel vakarni a talpát, meg ha sokkolóval kínozná a saját lábait. 😋
2022. okt. 5. 12:51
 18/23 Martin8 válasza:

Persze, siman!

Voszont az se mindegy hogy ki az a lány!!

2022. okt. 10. 21:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én sok ilyen videót rendeltem is, készítettem is erre vállalkozó csajokkal. Persze a saját elképzelésem szerinti témákkal.
2022. okt. 16. 07:41
 20/23 anonim ***** válasza:
Naná! Szerintem sokakat érdekelne. Engem is ;)
2022. okt. 19. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!