Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti vennétek használt bugyit az interneten?
Figyelt kérdés
2022. szept. 26. 20:20
11/21 anonim válasza:
Alig használt télikabátot esetleg, de csak ha nagyon jó állapotban van. De még ebben sem vagyok biztos, alapvetően az új ruha híve vagyok.
12/21 anonim válasza:
Ha a fidesz tovább pusztítja az országot, akkor még ez is megtörténhet.
15/21 A kérdező kommentje:
Aki vásárolt már, mennyiért? Gondolkozom az eladáson.
2022. szept. 26. 22:59
16/21 anonim válasza:
Miért, és ki pontozza le azokat, akik beismerik h már vásároltak???
17/21 anonim válasza:
Az ár is kölcsönös megállapodás eredménye. Hiába irnám meg az én vásárlásaim adatait az semmit se jelentene a te vásárloid számára. Söt, ha én vennék nálad az is egy teljesen más eset lenne mint az eddigiek. Az érdeklödöknek ajánlj egy árat és vagy elfogadják, vagy nem? (Nálam is csak személyes átvétel lehetséges, mert nagyon sok a lehuzos, link probálkozo.)
18/21 anonim válasza:
#15 arra készülj csillagom hogy előtte-utána képet fognak kérni, illetve a többség a személyes átvételt fogja preferálni nem a foxpostra küldést.
19/21 anonim válasza:
Vennek, de persze nekem is lennenek feltetelek... 😘
20/21 anonim válasza:
Csak ha személyesen hozod el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!